Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 29-10-15, 16:50
gregkn73 Ο χρήστης gregkn73 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 22-02-2013
Περιοχή: komotini
Μηνύματα: 341
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Discos Εμφάνιση μηνυμάτων
Σοβαρα Γρήγορη εχεις καταναλωση 24ml kh μονο;

Στα λιτρα που εισαι με την μικρη καταναλωση που εχεις με Kalkwasser εχεις λύσει το προβλημα σου φθηνα και με απόλυτη ισοροπια σε τιμες. Θα ελεγα πως εχεις πολυ μικρη καταναλωση για να βαλεις calcium reactor προς το παρον.

Τωρα στο θεμα που αναφέρεις για διαφορετικη απορρόφηση καποιον στοιχείων, το ειχα προσέξει και εγω οτι καποιες φορες οντως συμβαινει, αλλα παντα οσο το ειχα σε balling υπηρχε καποιος λογος. Λόγοι οπως αύξηση της κοράλλινης απότομα έριχνε το μαγνησιο καπως ποιο γρηγορα αναλογικά κτλ.

Δεν τραβανε μεν ολα τα ζωντανα τα ιδια ακριβως, αλλα σε βαθος χρονου ουσιαστικα ισορροπημένα ειναι. Μονο καθε μηνα θες μικροδιορθώσεις και αν. Αφου εχεις το ΚΗ εκει που θες, το ασβεστιο παραμένει εκει που ηταν. Επειδη φαντάζομαι πως δεν μπορεις να το δεχτείς ευκολα αφου το balling δουλευει διαφορετικά, οταν το κανεις θα γελάσεις με το ποσο ...απλο και σταθερο ειναι!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas82 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό ακριβώς , προσέχεις να υπάρχει αρκετό μαγνήσιο στο νερό (1300-1500) και μια μέτρηση kh σου λέει που ειναι και το ασβέστιο και αφήνεις τα ακροπορακια να τραβήξουν οσο θέλουν
Μαριε 70μλ είχα κατανάλωση πριν βάλω Κοραλία και αναψω φώτα! Τώρα έχω 144, είχα φτάσει 168. Ή πτώση είναι 24!

Με πεισατε, αν με βοηθησετε να βρω και το κεφαλαιο.....τον παράγγελνε αύριο!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01434 seconds with 10 queries