Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-09-15, 23:18
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

ναι ηταν λιγο σκοτεινο ρε γμτ.
τι λιγο δηλαδη,θεατρο σκιων ειναι.
αυτος ηταν εκει κατω απτο φυλλο του στο νουφαρο και αυτη πηγε κοντα να κουνηθει.
και μολις την ειδε την πηρε και τη σηκωσε
δυστυχως δε φαινεται καλα στο βιντεο το flaring που της εκανε.

λοιπον αυτο που εχω παρατηρησει αυτες τις δυο μερες,ειναι πως το φαρδος που εχει η γυαλα,κανει ολη τη διαφορα.
φαινεται πως κινουνται διαφορετικα τα ψαρια τωρα που υπαρχει μια σχετικη ανεση χωρου.
σε σχεση δηλαδη με το προηγουμενο ενυδρειο που ειχα.
η τουλαχιστον τωρα μπορω και το αντιλαμβανομαι εγω γιατι κοιταω συνεχεια απο πανω.
παντως τη θηλυκια ειδικα την βοηθαει πολυ αυτο.
επισης βοηθαει ο βυθος που δεν ειναι επιπεδος αλλα εχει ανεβοκατεβασματα.στη μεση πχ που ειναι το ρυζι και αριστερα που ειναι το νουφαρο ειναι μεγαλυτερο το υψος.
και αυτα τα ανεβοκατεβασματα "σπανε" το οπτικο πεδιο του αρσενικου και γλυτωνει πιο ευκολα το θηλυκο στο κυνηγι.
στο βιντεακι δεν το γλυτωσε βεβαια()αλλα εχει γλυτωσει αρκετο κυνηγι γιαυτο το λογο αυτες τις δυο μερες,τοχω προσεξει.

ειναι αληθεια αυτο που λενε πως χρειαζονται περισσοτερο την απλα αποτι το υψος.
το προηγουμενο ενυδρειο μου και αυτο,εχουν το ιδιο μηκος.το αλλο ηταν πιο στενο και με περισσοτερο υψος νερου(αναγκαστικα για τα λιτρα)και αυτο εχει χαμηλοτερη σταθμη,αλλα ειναι πιο φαρδυ.
τα ψαρια κινουνται πολυ πιο ανετα σε αυτο,και μου φαινεται και πιο "ξεκουραστα" καπως.

καθε φορα μαθαινω κατι καινουριο μαυτα τα ψαρια.

επρεπε ομως να τα βαλω σε 20λιτρο.
μετα σου λεει ειμαστε "αυστηροι" εδω...
αμα τα βλεπεις τα ψαρια ετσι οπως τα βλεπω τωρα εδω πως να μην εισαι?
ειναι δυνατον?
αλλη φορα οποιος ανοιξει θεμα να ρωτησει γνωμη για λιτρα σε μονομαχο θα του λεω 100λιτρο.
αντε γιατι συγχηστηκα τωρα που το σκεφτηκα
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01533 seconds with 10 queries