Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #20  
Παλιά 31-08-15, 21:03
Το avatar του χρήστη evina
evina Ο χρήστης evina δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 04-11-2011
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 378
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχουμε λοιπον 2 περιπτώσεις:
1) αν είναι μπολιβιαν, τα ψαρια οντως δε θελουν το οξινο πεχα των ραμ και κρατιουνται ειτε σε ζευγος ειτε σε ομαδα 5+. όμως για ομαδα τα λιτρα σου είναι λιγα. οποτε θες ζευγαρι.
θα μπορουσες να παρεις κι αλλα με σκοπο να διακρίνεις ζευγος αργοτερα. Το αν θα πρεπει βεβαια να αγορασεις ψαρια σε αυτή την κατασταση...εε...χμ...χμ...

2) αν είναι ραμ θα πρεπει να αλλαξεις τη χημεια του νερου σου διαφορετικα δε θα δεις χαρούμενα και χρωματιστα ψαρακια αν επιβιωσουν. Θα πρεπει να βγαλεις επισης ζευγαρι.

τη δικη μου αποψη την ειπα για το ειδος..αν θελεις περιμενε να ακουσεις και άλλες αποψεις. Το μαγαζι ως τι σου τα πουλησε??
Το μαγαζί ειχε στο ταμπελάκι ως ''ονομασία'' dwarf cichlid longfin..εγω μόλις τα είδα τα πέρασα για altispinosus ..αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν θυμόμουν την ονομασία και οτι είναι τα ίδια με τα bolivian το κατάλαβα -το εμπεδωσα-μαλλον εκ των υστέρων..δεν φταίει κι απόλυτα ο πωλητής μιας και το μόνο που του ειπα είναι πως δεν θέλω τα ραμ του οξινου νερού αλλά αυτα που ζουν σε ουδέτερο εως ελαφρά αλκαλικό..μόλις ηρθα σπίτ με προβληματισε λίγο ο ας πούμε χρωματισμός τους..κι απο κει και περα η συνέχεια εχει γραφτεί στο φορουμ..
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01337 seconds with 10 queries