Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 05-08-15, 13:17
Το avatar του χρήστη pkas
pkas Ο χρήστης pkas δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 24-12-2010
Περιοχή: βυρωνας
Μηνύματα: 232
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από takis_gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμείς έχουμε μαλτεζ, τα ενυδρεία της είναι παντελώς αδιάφορα, υπάρχουν δεν υπάρχουν το ίδιο και το αυτό. Μάλλον δεν μπορεί να τα μυρίσει και δεν δίνει σημασία.
Στο θέμα ράτσας θα συμφωνήσω με τον Γιώργο, ακόμα και ένα ημίαιμο θεωρώ πως μπορείς να το αγαπήσεις και να σε αγαπήσει το ίδιο και με ένα καθαρόαιμο, τα Κοκόνι όμως είναι τα αγαπημένα μου και κάποια στιγμή θα ήθελα να πάρω ένα, και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.
Για τα Κοκονι έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά να φανταστείς ούτε ο ΚΟΕ δεν μου εχει απαντησει ακόμα που ρωτησα για γεννες. Βρίσκεις μονο ημιαιμα και με διάφορες φυλες τουλάχιστον 2 από οσα έχω δει. Δεν εχω κατι με αυτό να μην παρεξηγούμε απλά το λέω γιατι γινεται προσπαθεια, από οσο εχω διαβασει, να διατηρηθεί η παναρχαιη αυτή φυλη και να μην χαθει. Αν βρω θα σας ενημερωσω κιόλας να ξερετε για όποιον ενδιαφέρεται. Αν βρειτε κι εσεις ενημερώστε με .
Τα γκόλντεν μου αρεσουν από παιδι και θα ηθελα καποια στιγμη να αποκτούσα, αλλά με προβληματιζει το μέγεθος γιατι μενω σε διαμερισμα. Μακαρι να ειχα σπιτι με κηπο ή αυλη δεν θα το συζηταγα. Βεβαια δεν φανταζομαι ότι όλοι όσοι εχουν μεγαλόσωμους σκύλους να εχουν κήπο ή αυλή...Τεσπα αναμονη μέχρι το τέλος Αυγούστου και βλέπουμε.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01470 seconds with 10 queries