Ρε παιδια, τώρα είδα τα μηνύματα που μπήκα στο θέμα να γράψω κάτι... δεν ξέρω πως μου ξέφυγαν. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ όλους σας. Χαίρομαι που σας αρέσει.
@delta
Έχω αντλία μια sun sun από παλία, αλλά νομίζω καλύτερα έτσι..
@all
Εδώ και καμιά εβδομάδα ένα espei μου αναπνέει συνέχεια (θα το δείτε και στο βίντεο). Kολύμπι κανονικά. Στο θέμα ταίσματος, πριν 3-4 μέρες το παρατήρησα να δω αν τρώει και έβαλε την τροφή στο στόμα και μετά την έφτυσε. Πήρα λοιπόν sera bloodwarms που μου είχαν τελειώσει και έριξα και είδα ότι έφαγε. Μουλιάζω και την τροφή γενικά που και μου σε garlic guard. Ξανα έριξα bloodwarms και έφαγε πάλι χθές και προχθές και τροφή έφαγε νομίζω αυτές τις μέρες που τάιζα αλλά δεν ξέρω πόση. Σήμερα έριξα στο ενυδρείο βιταμίνες microbe lift vitamins kai amino acids για να δω.
Αυτά που μου κάνει εντύπωση λοιπόν είναι:
- Αναπνέει μόνιμα, ενώ κανένα άλλο ψάρι δεν έχει τέτοιο θέμα
- Φαίνεται να έχει πιο μικρή κοιλιά από τα άλλα
- Νομίζω πάει να γίνει πιο αχνή η μάυρη γραμμή του (που έχουν στο σώμα προς την ουρά)
Εσείς τί λέτε βλέποντας το βίντεο?
https://www.youtube.com/watch?v=jtwcT30iq4o (βάλτε 720p - 1080p για να το δείτε όσο πιο καλά γιατί είναι από το κινητό).
Χρειάζεται να κάνω κάτι?
-------------------------
Τελικά υπήρξε και αποχρωματιμός μετά το κεφάλι προς την ράχη και έτσι το έβαλα σε ένα κουβα με αερόφιλτρο, λευκοκεφάλα και esha 2000 να δούμε.