Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-05-15, 17:38
kiddo Ο χρήστης kiddo δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Π.Φάληρο
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas82 Εμφάνιση μηνυμάτων
μια χαρά πάμε , ξεκίνησαν οι άλγες ;;
Όχι...Δεν ανάβω φως ούτε μισό λεπτό, γιατί αυτή η άποψη βάρυνε μεταξύ των πολλών που εξέλαβα εδώ και εκεί.

Θα έπρεπε να έχω άλγες χωρίς φως?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Παναγιώτης Κ Εμφάνιση μηνυμάτων
Στρώνει σιγά σιγα. Ένισχυσε το με βακτήρια.
Τα βακτήρια που χρησιμοποίησα είναι το σετάκι StartUp της PRODIBIO 12 κάψουλες (6 StopAmmo + 6 Biodiest), τα ρίχνεις μια φορά στην αρχή και τέλος, μαζί με 3 κάψουλες BioOptim (θρεπτικά στοιχεία για τα βακτήρια) που είναι υπερδοσολογία, παράλληλα με τον ζωντανό βράχο (4 κιλά) που σίγουρα έχει την συμβολή του και αυτός.

Η δόση βακτηρίων που έχω βάλει είναι ενδικνυόμενη για 180-360 λίτρα, ενώ θα μπορούσα οριακά να είχα βάλει και 6 (3+3) που είναι για 120-180 λίτρα. Εγώ έβαλα 12 τα μισά την 1η μέρα και τα άλλα μισά μετά από 2 ημέρες, μετά από συννενόηση με τον άνθρωπο που μου τα σύστησε για να boostαρεί το σύστημα.

Το BioOptim το καλό που έχει είναι ότι, εκτός από τροφή για τα βακτήρια, δεσμεύει PO4 και ΝΟ3, αλλά προτεινόμενη δόση για μακρά χρήση είναι 1 κάψουλα ανα 200 λίτρα ανα 15 ημέρες...

Οπότε δεν ξέρω, αν έχει νόημα, να βάλω επιπλέον βακτήρια, εφόσον η ήδη υπαρχουσα βιολογία και βακτήρια τρέχουν κανονικά....
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01368 seconds with 10 queries