Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 09-11-05, 19:19
Το avatar του χρήστη netblues
netblues Ο χρήστης netblues δεν είναι συνδεδεμένος
Nada
 
Εγγραφή: 02-05-2004
Περιοχή: ΧΟΛΑΡΓΟΣ
Μηνύματα: 6.302
Προεπιλογή

το μπουκαλι πρεπει να ειναι γεματο στα 2/3 για να υπαρχει περιθωριο για τον αφρο, αλλα αυτο ειναι ασχετο με την παραγωγή.
χλιαρο νερο χρειαζεται, γυρω στους 35 βαθμους.
δυο φλυτζανια ζαχαρι, ενα κουταλακι του γλυκου μαγια και νερο στο μπουκαλι του 1,5 λιτρου στα 2/3 και θα εισαι μια χαρα.
χρειαζονται τουλαχιστον 8-9 ωρες για να ξεκινησει η ζυμωση.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,09294 seconds with 10 queries