ωραιο ενυδρειο

αντε τωρα να αποφασισεις.
ξερεις τι γινεται?μου αρεσει πολυ η ιδεα των Hillstream και το σεταπ που θελουνε γιατι θαναι κατι καινουριο για μενα.
και μου αρεσει πολυ και αυτο το "loοk" του γρηγορου νερου σε ποταμι.
πολυ ομως!
απτην αλλη,δεν ξερω αν θα μπορεσω να βρω ψαρια καταρχην και αν βρω,θα πρεπει να βρω και καποιο ειδος κοπαδοψαρου που να ταιριαζει και να θελει τη ροη.
ισως white cloud η κατι αντιστοιχο γιατι αλλιως δεν θα βλεπω και πολλα πραγματα στο ενυδρειο εκτος απτα loaches που θα κινουνται πανω στις πετρες.
δηλαδη εχω μια εικονα στο μυαλο μου οπως το φανταζομαι και ενω μου αρεσει,δεν ξερω ακομα αν μπορω να λυσω τα προβληματα.
ειναι και η θερμοκρασια θεμα γιατι το ενυδρειο θαναι ανοιχτο και δεν ξερω το καλοκαιρι τι θα παιχτει.
δηλαδη χτυπαμε 28αρια και 30αρια ανετα εδω στο νερο το καλοκαιρι και δεν ξερω ποσο θα ριχνει τη θερμοκρασια η ροη.αν τη ριχνει καθολου.
και περσι το ιδιο θεμα ειχα με ανοιχτο ενυδρειο κ το θερμαντηρα εντελως Off,αλλα με τους μονομαχους δεν με ενοιαζε.
δε μπορω να βαλω ανεμιστηρια γιατι που θα τα βαλω?και θα υπαρχουν πρακτικα προβληματα σε περιπτωση απουσιας κλπ.
σκεψου δηλαδη να λειψω και να συμβει κατι και να μειωθει η ροη.
φοβαμαι πως θα γινει βαλτος το ενυδρειο και θα την ακουσουνε τα ψαρια χωρις οξυγονωση.
ειναι μερικα θεματα που δεν λυνονται ευκολα οπως ειναι το ενυδρειο τωρα.
αν ειχε καπακι και ηταν μεγαλυτερο θα ηταν αρκετα πιο ευκολα τα πραγματα.θα εβαζα κοντρολερ κλπ και θα λυνοντουσαν καποια προβληματα.
80 λιτρα ειναι δεν ειναι και πολλα.
δεν ξερω θα δουμε,ακομα στο ψαξιμο ειμαι.
παντως οι μονομαχοι ειναι πολυ "βολικα" ψαρια και εχεις περιθωρια να κανεις διαφορα πραγματα σχετικα ευκολα.και με το σεταπ κ με ολα.
σχετικα ειναι ολα βεβαια.
ισως ειναι καλυτερα να κοιταξω για κατι τετοιο προς το φθινοπωρο που οι θερμοκρασιες θαναι πιο "ευνοικες" για τετοιο σεταπ.
δεν ξερω,απλα λεω σκεψεις τωρα και μπορει ναναι και λαθος.
η γυαλα ειναι ενταξει παντως,δεν εχει χασει καθολου μεχρι τωρα.θα την αφησω ομως λιγες ωρες ακομα και θα τη δω το μεσημερι που θα γυρισω απτη δουλεια.
θα της κανω κ ενα καθαρισμα και ειναι ετοιμη.
πιστευω αν ειχε προβλημα θα ειχε τρεξει τωρα αφου τη γεμισα τοσο γρηγορα.
μια αλλη σκεψη ειναι τα κορυντορας.
species tank μονο με κορυντορας δηλαδη.πχ sterbai.
παλι ομως η ψυξη θαναι θεμα.θα πρεπει να φτιαξω και καπακι.
και αυτο θα μου αρεσε παρα πολυ,αλλα παλι μου φαινεται πως οι διαστασεις της γυαλας δεν ειναι βολικες.
οπως ειναι τωρα,χωρις καπακι κλπ.