Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #58  
Παλιά 24-03-15, 20:09
Το avatar του χρήστη Diskus fan
Diskus fan Ο χρήστης Diskus fan δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 24-03-2009
Περιοχή: Χαϊδάρι, Αθήνα.
Μηνύματα: 2.844
Προεπιλογή

Τι διορθώσεις βλέπω εγώ ότι χρειάζεται να γίνουν... σε πρώτη "φάση".
1. Παρατήρησε στο 1ο video που βρίσκοται οι δίσκοι... αυτός είναι ο τρόπος που ζουν. Οι ρίζες λοιπόν... πρέπει να πάνε χαμηλά για να "χώνονται" από κάτω τους και να νιώθουν ασφάλεια. Φαντάζομαι ότι ακόμα... ΔΕΝ έχουν μουλιάσει για να κάτσουν. Κατά την άποψη μου... η μόδα με τις κρεμασμένες από τις κόντρες (που ΙΣΩΣ να έχεις/ετε δει)... είναι εκτός πραγματικότητας (όπως και αρκετά ακόμα "μαργαριτάρια", που υπάρχουν στο διαδίκτυο).
2. Οι ροδόστομοι όπως εξ' αρχής έγραψα... είναι εκτός ορίων συνθηκών νερού και θερμοκρασίας δίσκων. Το ίδιο και τα αλμπίνο κόρυ.
3. Αυτό στο κέντρο του ενυδρείου (η σύνθεση με τους αμφορείς)... ΔΕΝ έχει λόγο ύπαρξης για τους δίσκους.
4. Τα "βαζάκια" με τα φυτά... έχουν ενδιαφέρον εν μέρει αλλά σε 4-5 μήνες ΔΕΝ θα υπάρχουν κάποια από αυτά τα φυτά... και μέσα στο χοντρό τους χαλίκι θα έχεις μελλοντικά... μια "κρυμμένη βόμβα"). Υπάρχουν φυτά που μπορείς να βάλεις για να σπας την μονοτονία... αλλά είναι ελάχιστα όπως πχ. Echinodorus Bleheri, anubias (ελπίζω να ΜΗΝ πει κάποιος ότι είναι εκτός βιοτοπικότητας... γιατί το ίδιο ισχύει και για τους οι δίσκους σου... σαν εκτροφής που είναι). Κάποιοι βάζουν και φυλλόδενδρο (τις ρίζες μέσα και το υπόλοιπο απ' έξω).
4. Μερικοί δίσκοι σου είναι αδύνατοι... τά'ι'ζε τόσο ώστε να τρώνε και οι "αδύναμοι" κρίκοι.
5. Την τροφή σε κόκκους... να την μουλιάζεις για ένα 10-15λεπτο ΠΡΙΝ τους την δώσεις.-
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01681 seconds with 10 queries