Κατ αρχην ο κωνος δεν ειναι μονιμο ντεκορ του ενυδρειου απλα αρχισαν τα τρεμουλα και τον εβαλα..... Το ενυδρειο δεν ειναι τελειωμενο ακομα και για αυτο το εβαλα για συζητηση...... Η δεξια μερια εχει μεινει ετσι κενη γιατι την χρειαζονται οι δισκοι...... Σπανια πλησιαζουν στην φυτεμενη μερια του ενυδρειου και ειναι σχεδον παντα στην ανοιχτωσια. Η υγροφιλια αν προσεξετε τους προσφερει μια σκια οταν δεν ειναι στις καλες τους να κρυφτουν εκει......Σκεφτομαι χαμηλα ευκολα φυτα αλλα επειδη απο κεινη τη μερια ταϊζω τους δισκους τα ρημαζουν ολα..... Ρικιες και java ουτε για πλακα γιατι το φως ειναι ελαχιστο και η θερμοκρασια ψηλη.....Μαλλον θα καταληξω σε καμια καλη ριζα αλλα δεν βιαζομαι μεχρι να βρω κατι που να με εντυπωσιασει.....
Οσο για αλγη αφελη Μιχαλακη δεν εχω πλεον ουτε για δειγμα..... UV και SFF καθαρισαν τα παντα...... Το μονο παρασιτο που εχω ειναι τα παλιο σαλιγκαρια σου

που ειχαν αποικησει το παλιοφιλτρο που μου μοσχοπουλησες (δες σχετικο τοπικ που πλυμμηρισα)......
ΥΓ Παρολαυτα ευχαριστω για τις ευχες και παρε τηλ. αλλαξε το μερος για το βραδυ........