Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 23-10-05, 17:55
Το avatar του χρήστη Tricky
Tricky Ο χρήστης Tricky δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 30-12-2004
Περιοχή: Χαλανδρι , Αττικης
Μηνύματα: 1.424
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Juan
Εγώ νομίζω ότι αν το ξανακάνετε με ίδιο κέφι αλλά και μπύρες θα γίνει "πρώτο" ! !

Φοβερή ιστορία Tricky
(Tricky=massive attack ?)
Φιλε Juan , επεσες διανα ....ξεκινωντας την ενασχοληση μου με το ιντερνετ καμμια 7-8 χρονια πριν (ειμαι πια 27) υιοθετησα αυτο το nickname σαν φαν των Massive attack , του Tricky και των λοιπων του Bristol ...τα χρονια περασαν και μου εμεινε...οι πιο πολλοι νομιζουν πως ειναι ενα statement για τον χαρακτηρα μου ...
ασχετα τα παραπανω

οσο αφορα τα ενυδρεια που φτιαξαμε θα δουμε την Τεταρτη (θελει αληθεια 3 μερες να στεγνωσει ?).Αν κολλησουν , το ενα θα γινει καραντινα / νοσοκομειο και το αλλο γενηστρα ...για αυτο το λογο εχω παραγγειλει ενα eheim liberty .

Το επομενο βημα (μολις ηρεμησω )θα ειναι ενα ενυδρειο με πλατη-φιλτρο ...θα εχει χωρο για πολλα βιολογικα υλικα , για skimmer (αεραντλιας) και κυκλοφορητη/θερμαντηρα ... :
ο χωρος για νερο θα ειναι 40χ30χ40 (καθαρος )και πισω του θα εκτεινεται ενας χωρος 40χ10χ40 χωρισμενος καθετα σε διαμερισματα που θα μπαινει ο εξοπλισμος που ειπα...το νερο θα μπαινει στην πλατη-φιλτρο απο κατω δεξια (μεσω strain) και θα καταληγει κατω αριστερα οπου θα εχει κοτσαριστει ο κυκλοφορητης σε ετερο strain.Κατι δηλαδη σαν εσωτ. φιλτρο που ομως δεν θα φαινεται και επιπλεον θα εχει χωρο για σκιμμερ...

υπαρχει καποιος που μπορει να μου πει θετικα με τη χρωμα μπορω να βαψω την ενδιαμεση πλατη ωστε να μην φαινεται το φιλτρο?

να μου πεις τα βρηκα μπαστουνια με το απλο τανκ ...αλλα δεν πειραζει ...τωρα ειναι που πρεπει να συνεχισω

Βασιλης
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01702 seconds with 10 queries