Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 10-01-15, 08:48
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας
 
Εγγραφή: 28-12-2012
Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Μηνύματα: 14.715
Προεπιλογή

Φίλε μου , μη βλέπεις τα ψάρια με αυτο το σκεπτικό (του μεγέθους) όσο πιο μεγάλο μέγεθος έχει ένα ψάρι , τόσο πιο λίγα άτομα μπορείς να βάλεις , αλλά και πάλι μετά από λίγο καιρό που θα μεγαλωσει και άλλο το ψάρι ίσως να μη χωράει .
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, σε 240 λίτρα (αν εχεις και το κατάλληλο μήκος) μπορείς να βάλεις 3 χρυσόψαρα COMMON/COMET ή μπορείς να βάλεις 30 ροδοστομους ή αν έχει το κατάλληλο ύψος 8-10 σκαλάρια, αν βάλεις χρυσόψαρα , με το σκεπτικό αυτό θα θεωρείς πως έχει λίγα ψάρια και θα προσθέσεις και άλλα ή κατι άλλο, και τότε αρχίζει το πρόβλημα. Η να το κάνω ακόμα λίγο χειρότερο, βάζεις 1 μόνο ψάρι, ενα πλεκο, οταν θα γίνει όμως 40 πόντους ίσως και πάλι να μη χωράει. Αντίθετα όμως, αν βάλεις 30 ροδοστομους και τους κάνεις 35 ή ακόμα και 40 δεν θα είναι και καταστροφικό, και ειδικα αν είναι και καλα φυτεμενο δεν θα συμβει τίποτα, και το ενυδρείο σου θα εχει κινηση σε όλα τα σημεία.
Αποφάσισε λοιπον πιο ψάρι σου αρεσει, δες τις ιδιαιτερότητες και τις παραμετρες νερού που θέλει, διαβασε και εδώ http://www.seriouslyfish.com για πιο πολλές λεπτομέρειες , κανε και μια ερώτηση εδώ αν το έχει κάποιος ή το είχε και ξέρει πιο πολλές λεπτομέρειες και αποφασίζεις
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από evperis Εμφάνιση μηνυμάτων
.ξερω γω καμια κιχλιδα ας πουμε απο malawi....
Για Αφρικάνικα δεν μπορω να σε βοηθήσω, είμαι τελείος άσχετος, περίμενε κάποιον έμπειρο στη Μαυρη Ηπειρο
__________________
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα
Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι
Τα ενυδρεία μου



Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 10-01-15 στις 08:48 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02080 seconds with 10 queries