Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-12-14, 01:09
polykarpos Ο χρήστης polykarpos δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Λευκωσία-Κύπρος, Αθήνα-Μοσχάτο
Προεπιλογή

χαχαχχαχα δεν μας νοιαζει τι κανουν εκτός Αττικής!!! εμεις μενουμε εδώ!

οκ οκ πλακίτσα!

όντος έχουμε απο τα πιο καλα νερά αλλά βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε κ απο τις καλύτερες σωληνώσεις!!!

παραυτα σε αυτό που θα συμφωνήσω με τον Σπύρο (για πρωτη φορά στα χρονικά) ειναι οτι όσο λιγότερο ως καθόλου ζουμιά τόσο το καλύτερο!

το μόνο "ιατρικό" που έχω είναι αλατάκια , υπερμαγγανικό κάλιο κ μερικά τάματα για τις δύσκολες ώρες!

Δέλτα το βαρελάκι σου κοίτα να βρεις καμια πατέντα να το κάνεις βαρέλι μέσα σε βαρέλι κ γέμισε το κενό με μονοτικό υλικό. εγώ αυτό έχω κάνει κ δεν έχω πρόβλημα με την θερμοκράσία το καλοκαίρι κ πίστεψε με εδω στην Κύπρο όταν λέμε για ζέστη... εννοούμε για ΖΕΣΤΗ!!!

για το φίλο που έκανε την αρχική ερώτηση θα έλεγα απλά το εξής:

αν νιώθεις εσύ παραπάνω ασφαλείς με το υγρό , τότε κάνε το σε σωστή χρήση, καλό είναι κ το μεν κ το δε... πάντως σε σωστή χρήση κ με ΜΗ λιγμένα προϊόντα , δεν έχω ακούσει για αιτία απώλειας ζωντανων.

η χρήση αλόης στα αντιχλώρια κλπ είναι καλή λύση κ πρέπει να λειτουργεί αλλά απο την άλλη εκτός απο την αφαίρεση βαρέων μετάλλων , χλωρίνης κλπ , μερικά προϊόντα αναφέρονται κ στην βοήθεια αντιστρεσαρίσματος.. μα τι βάζουν εκει μέσα???

πάντως κ με καθαρό νερό , αλαγές όπως κ όταν χρειάζεται σε ποσότητα κ συχνότητα όπου ο καθένας ξέρει καλύτερα το ενυδρείο του κ βεβαια σωστή διατροφή για τα ζωντανά μας , δεν πιστεύω ότι έχουμε θέματα για προβληματα με βλέννες κτλ... κ σαν τελευταίο σχόλιο , το νερό είναι μια περίεργη χημεία , όσο το φορτώνεις τόσο πιο ασταθές γίνεται. καθαρό νερό κ το κεφάλι μας ήσυχο!!!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01468 seconds with 10 queries