Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #14  
Παλιά 27-12-14, 22:46
Το avatar του χρήστη ChocolatePuma
ChocolatePuma Ο χρήστης ChocolatePuma δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 25-04-2012
Περιοχή: Μαρκόπουλο Αττικής
Μηνύματα: 4.653
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από polykarpos Εμφάνιση μηνυμάτων
Κλεοβουλε τα παραπανω βακτηρια που Δεν θελουμε μεσα στο ενυδρειο μας σκοτωνονται ακαριαια ειτε στο αερα ή στην θερμοκρασια των 40 'C. Για παραπανω θερμοκρασιες μιλαμε για μεθοδο Παστερ. Αναλυτικοτερα σε αναφορα για το γαλα εχουμε το εξης:
Βεβαια εμας μας ενδιαφερει το πρωτο κομματι που λεει για μετρια θερμοκρασια για να σκοτωσει μικροοργανισμους κ να μην αλαξει την συσταση του υγρου.
Βεβαια η ολη αναφορα ηταν στο καθαρισμο του χαλικιου ξυλων κλπ
Βρε συ Πολύκαρπε και το θέμα με τον Παστερ, εσυ το ανέφερες!!!!

Δλδ τι να κάνουμε που για το παρακάτω, άλλο έγραψες κι άλλο τελικά εννοούσες?

Εγραψες :
"ΠΡΟΣΟΧΗ μονο στο νερό , καλό θα είναι να μην το βάζουμε σε σημείο βρασμού μιας κ δεν είναι ανάγκη να το φτάνουμε σε θερμοκρασίες των 100 αλλα πάνω απο 40 είναι θερμοκρασία που καταστρέφει σχεδόν όλους τους επικινδύνους μικροοργανισμούς!"

Και τελικά εννοούσες :
"...ειπα οτι ειναι καλο αντο χρυση χλωρινης κ αντι για καυτο ζεματιστο νερο να γινει κ με απλο βρασιμο..."

Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01390 seconds with 10 queries