Για ποιο λογο να ανεβασει τοσο την θερμοκρασια;;;; Το οτι το δισκακι ειναι σκουροχρωμο μηπως ειναι φυσιολογικο για ενα νεαρο δισκο που ταξιδεψε με σακκουλα απο Τσεχια, μπηκε σε ενα καινουριο ενυδρειο μαζι με αλλους 30 δισκους για 10 μερες και ξαναμπηκε σε σακκουλα για να μεταφερθει σε ενα καινουριο ενυδρειο οπου ειναι μονος του μαζι με ψαρια αλλου ειδους;;;;;; Αντιστοιχο leopard δισκακι εχω και εγω στο ενυδρειο μου (το λεγομενο βουλγαρακι) και εκανε τρεις μηνες να δειξει τα χρωματα του!!!!!! Το σκουρο χρωμα δεν δειχνει υποχρεωτικα ασθενεια αλλα μπορει να υποδηλωνει και τη διαθεση του δισκου....
Το θεμα του αλατιου τωρα..... Οταν λες πως εχεις προσωπικη αρνητικη αντιληψη για την προσθηκη αλατιου σε χαμηλη συγκεντρωση σε δισκοενυδρειο τι ακριβως εννοεις;;;;; Ειχες καποια προβληματα με τα ψαρια σου απο τη χρηση του ;;;;;; Το αλατι γενικα βοηθα το ψαρι να αναπνεει καλυτερα, να αποβαλλει βλαβερες ουσιες απο τον οργανισμο του ενω παραλληλα αποτρεπει την αναπαραγωγη και εξαπλωση αρκετων ανεπιθυμητων παρασιτων....
Δεν επιμενω απλα συζηταω, γιατι με ενδιαφερει το θεμα αυτο!!!!
|