Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #15  
Παλιά 24-11-14, 23:38
Το avatar του χρήστη Κωστας Malawi
Κωστας Malawi Ο χρήστης Κωστας Malawi δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 29-05-2013
Περιοχή: Αιγαλεω
Μηνύματα: 2.043
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alalaeo Εμφάνιση μηνυμάτων
2 ερωτησεις:

1. Το ενυδρειο καραντινα εκτις απο το δοχειο πρεπει να εχει κυκλοφορητη η αεραντλια και θερμοστατη; Η απλα θα ειναι ενα δοχειο που θα προσθεσω νερο απο το στρωμενο ενυδρειο με καθημερινες αλλαγες + τη θεραπεια; Σορυ αν εχει αναφερθει σε καποιο αλλο τοπικ...

2. Τα σφουγγαρια και τα κεραμικα του κυκλοφορητη καθε ποτε πλενονται και πως; Ισως κατι πρεπει να κανω εκει... Δεν τα εχω καθαρισει εδω κι ενα χρονο, αλλαζω μονο τον υαλοβαμβακα που βαζω πανω παμω στον κυκλοφορητη.

3. Πριν κανα 8 μηνο ειχα γεννες με θερμοκρασια γυρω στο 28, γι αυτο την κραταω ψηλα μηπως ξαναχω τιποτα χαρες... Παιζει ρολο η θερμοκρασια η απλα ημουν τυχερος;;
Ευχαριστω
1.αεραντλια και θερμοστατη.
2.τα υλικα τα πλενεις μεσα σε ενα κουβα με νερο ενυδρειου.τα κεραμικα δεν θελουν πολλα πολλα.το σφουγκαρι θα το στηψεις μεσα στο νερο να ξεμπουκωσει απο τη βρωμα.
3.τα ψαρια θελουν να καταλαβαινουν την διαφορα των εποχων οπως και στη φυση.αρα μια καλη θερμοκρασια ειναι 24 το χειμωνα και 27 το καλοκαιρι.αντε 28 το πολυ..στη λιμνη οι θερμοκρασιες μπορει να κυμανθουν απο 22 εως και 30 βαθμους σε ορισμενα σημεια αλλα εμεις δεν χρειαζεται να ειμαστε στα ακρα..24 με27 νομιζω ειναι το καλυτερο.φυσικα αν σκοπευεις να το κατεβασεις,θα πρεπει να το κανεις πολυ σταδιακα.3 βαθμους σε 2 βδομαδες για να εισαι σιγουρος..

ενα κολπακι για να ξυπνησουν τα κεφια και να δεις γεννες ειναι να αυξησεις τις αλλαγες νερου στις 2 την εβδομαδα (αν μπορεις φυσικα) με θερμοκρασια αλλαγης 1 βαθμο πιο κατω απο αυτη του ενυδρειου..αυτο που λεω δεν ειναι νομος αλλα το εχω παρατηρησει πολλες φορες.(αν καποιος το γνωριζει καλυτερα ας το σχολιασει)
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01586 seconds with 10 queries