Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #9  
Παλιά 15-10-14, 15:34
Το avatar του χρήστη Michali[s]
Michali[s] Ο χρήστης Michali[s] δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 17-09-2013
Περιοχή: Athina - Glyfada
Μηνύματα: 274
Προεπιλογή

nicpapa μιλας για την αλγη που εχω βαλει στο πλαισιο ? Αυτη οντως δειχνει για clado στα πολυ νεα της.

Σιδηρο δεν εχω μετρησει. Απλα σε περιπτωση τριχοειδης, διαβαζω οτι οφειλεται σε περισσια σιδηρου. Θα παρω τεστ και θα μετρησω συντομα.


Η προτεινομενη δοσολογια ( απο την seachem ) σε 50 λιτρα για excell ειναι 6 ml την πρωτη μερα και απο 1.25 τις υπολοιπες. Προτεινεις να ακολουθησω αυτην την δοσολογια τριπλασιασμενη ?


Kgf, εξω στην γουρνα που εχω, ειχε πιασει αλγη σαν αυτη που εχω στην πελια, περιμετρικα το τοιχωμα. Την περασα δυο φορες με τηλεκαρτα και τελικα εφτιαξε χαλι 2 - 3 ποντους καταπρασινο και πυκνο. Δεν την ξαναπειραξα και εχει μεινει ετσι. Το καλοκαιρι φουντωνει και απο Σεπτεμβριο που πεφτει ο ηλιος αρχιζει να αραιωνει. Προσωπικα μου αρεσει πολυ.


Το πρωι ειχαμε μια μικρη διακοπη και μου δημιουργηθηκε η απορια. Σε περιπτωσεις διακοπης ρευματος, τα μικρα ( κατα συνεπεια ευμεταβλητα θερμοκρασιακα) ενυδρεια, τι κανουν απο αποψη θερμοκρασιας? Το δικο μου μεσα σε μια μια και κατι ψιλα, ωρα επεσε απο 26 στους 24.8 -9. Φανταζομαι οτι αν γινει κατι αναλογο τον Φεβρουαριο πχ, μεσα σε δυο ωρες θα εχει γινει παγακι το νερο.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  P2050162.jpg
Εμφανίσεις:  187
Μέγεθος:  59,6 KB  
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01592 seconds with 11 queries