Θέμα: αρρωστα;;;
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-10-14, 01:10
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

τωρα,οταν κανεις την αλλαγη αυριο,ρυθμισε το ετσι ωστε να ειναι στην ιδια περιπου θερμοκρασια με το νερο του ενυδρειου.στην αναγκη κανε μιξη και απτο θερμοσιφωνα.
ακομα καλυτερα,βαλε το νερο της βρυσης σε ξεχωριστο δοχειο,και χρησιμοποιησε βραστηρα για να ζεστανεις νερο και να κανεις μιξη ωστε να ανεβει.
μολις φτασει τους 27 το νερο της αλλαγης(τοσο γραφεις πιο πανω θερμκρασια ενυδρειου),βαλε αντιχλωριο και βαλτο στο ενυδρειο σιγα σιγα.

αφου τα κανεις αυτα,βαλε και ανθρακα στο φιλτρο σου ωστε να τραβηξει οτι μενει απτο φαρμακο.

αγορασε υγρα τεστ για τις βασικες μετρησεις.(αμμωνια,νιτρωδη,νιτρικα για αρχη) και αργοτερα παρε και υγρα τεστ για πεχα και σκληροτητες.
τα στικς,ειναι πεταμενα λεφτα.

τις μετρησεις για αμμωνια νιτρωδη και νιτρικα προσπαθησε να τις κανεις οσο πιο συντομα μπορεις,γιατι αν κατι παει στραβα στη βιολογια σου,θα πρεπει να μπολιασεις.

η γνωμη μου ειναι,πως τα ψαρια σου ειτε καηκανε απτην αμμωνια (που μου φαινεται πιθανοτερο),ειτε υπηρχε πραγματι καποια ασθενεια(και αυτη μαλον λογω στρες) που τα εστειλε.
εμενα μου φαινεται λιγο απιθανο αυτο αλλα τεσπα.μπορει να συνεβει.
αν τα εσωσε κατι τα ψαρια(που τελικα δεν τα εσωσε ουτε αυτο) ητανε τα λιτρα σου που ειναι αρκετα.
και γιαυτο κραταω μια αμφιβολια για το αν καηκανε απτην αμμωνια η οχι.

χωρις μετρησεις,υποθεσεις κανουμε...
ο καθενας υποθετει οτι θελει.

επισης δεν μας εχεις πει τι φιλτρο εχεις,και τι υλικα εχει μεσα.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01294 seconds with 10 queries