Θέμα: αγγελια
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 26-09-14, 18:30
Το avatar του χρήστη Γιώργος Κ
Γιώργος Κ Ο χρήστης Γιώργος Κ δεν είναι συνδεδεμένος
Δισκοπαθής
 
Εγγραφή: 06-02-2008
Περιοχή: Κολωνός
Μηνύματα: 9.444
Send a message via Skype™ to Γιώργος Κ
Προεπιλογή

Δεν μπορεις να κανεις up σε αγγελια ... Διαβασε τους κανονες για τις αγγελιες!

Παράθεση:
1. Από τη στιγμή που δημοσιεύετε μια αγγελία, δεν υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης της, οπότε ελέγξτε καλά το κείμενο πριν την καταχώρηση της.

Δυνατότητα διόρθωσης δεν υπάρχει ούτε από τη συντονιστική ομάδα. Η επεξεργασία της, καθώς και η προσθήκη/αφαίρεση μέρους της αγγελίας, δεν είναι εφικτή.

Η απάντηση σε μία αγγελία δεν είναι δυνατή. Επικοινωνία γίνεται μόνο με ΠΜ (προσωπικό μήνυμα) του ενδιαφερόμενου προς τον ιδιοκτήτη της (Αριστερό κλικ στο όνομα του -> Αποστολή προσωπικού μηνύματος στον/στην: όνομα μέλους).


2. Η διάρκεια παραμονής των αγγελιών στη θεματική ενότητα είναι 1 μήνας. Το μέλος δεν μπορεί να τη δημοσιεύσει ξανά πριν από τη λήξη του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, αλλά ούτε και να ζητήσει τη διαγραφή της από τη συντονιστική ομάδα, ακόμη και αν η αγγελία έχει πάψει να ισχύει.

Εάν η προσφορά/ζήτηση εξακολουθεί να ισχύει μετά το πέρας του μήνα, το μέλος μπορεί να τη δημοσιεύσει ξανά.

Δυνατότητα "up" της αγγελίας με σκοπό την ανανέωσή/μετατροπή της, δεν υπάρχει.

3. Οι αγγελίες είναι χωρισμένες σε τρείς κατηγορίες. Πώληση - ανταλλαγή, Ζήτηση, και Χαρίζονται. Αγγελίες σε λάθος κατηγορία θα διαγράφονται.

4. Όταν η αγγελία αφορά πώληση, ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να αναφέρει την τιμή πώλησης. Σε περίπτωση που η τιμή έχει παραληφθεί, η αγγελία διαγράφεται.

5. Αγγελίες που αφορούν αγοραπωλησία σκύλου-γάτας και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της ισχύουσας νομοθεσίας (http://nomoi.info/%CE%A6%CE%95%CE%9A...5%CE%BB-1.html) διαγράφονται.

6. Αγγελίες που αφορούν πειρατικό υλικό (σπασμένα προγράμματα, μουσική, videos, παιχνίδια, e-books) και οτιδήποτε άλλο παραβαίνει τους κανόνες περί πνευματικών δικαιωμάτων, διαγράφονται άμεσα.

7. Οι μικρές αγγελίες αφορούν συναλλαγές μεταξύ των μελών τις οποίες η συντονιστική ομάδα δεν ελέγχει και δεν φέρει καμία ευθύνη.

8. Η επανειλημμένη παραβίαση του κανονισμού των αγγελιών επισύρει ποινές προσωρινού ή μόνιμου αποκλεισμού.
__________________

Gab at Facebook:
https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/
https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/
Knowledge is having the right answer
Intelligence is asking the right question
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01664 seconds with 10 queries