Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-08-14, 09:46
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας

Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Προεπιλογή

Παιδιά είμαι πολύ χαρούμενος, μόλις ανακάλυψα το 1ο κάτοικο του καινούριου ενυδρείου, και δεν είναι κάποιο από τα υπάρχοντα χρυσόψαρα αλλά γόνος χρυσόψαρου.
Δείτε τι κάνω τις τελευταίες ημέρες.
Από τη Κυριακή αλλάζω γύρω στα 80 λίτρα 2 φορές την ημέρα, και συγκεκριμένα ανοίγω το βανάκι της αλλαγής, φεύγουν γύρω στα 80-90 λίτρα, και ρίχνω το νερό από το υπάρχον ενυδρείο, και στο υπάρχον βάζω φρέσκο. Χθες μάλιστα έκανα και σκούπα βυθού στο υπάρχον και έριξα όλη τη βρώμα στο καινούριο, το έκανα χάλια, αλλά πιστεύω πως με αυτό το τρόπο μεταφέρω αρκετή βιολογία και στο βυθό του καινούριου. Ετοιμαζόμουν τώρα να κάνω το ίδιο αλλά και να βάλω το υπάρχον βιολογικό υλικό από το παλιό στο καινούριο με σκοπό να βάλω και τα ψάρια στο καινούριο τους σπίτι. Κοίταζα το βυθό και τη βρώμα που έχει μαζευτεί και ξαφνικά βλέπω κάτι μικροσκοπικό να κολυμπάει μπροστά στο τζάμι, στην αρχή νόμιζα πως είδα λάβρα κουνουπιού αλλά το παρατηρώ καλά και είναι γόνος. Το τελευταίο καιρό τα χρυσόψαρα κάνουν αυγά κάθε βδομάδα, αυτό έχει συμβεί πάνω από 6-7 φορές, κάποιο αυτό εκκολάφτηκε μάλλον και βγήκε ο μπόμπιρας, προφανώς και πόσα άλλα θα έχω πετάξει με τις αλλαγές.
Δυστυχώς δεν έχω κάπου αλλού να τον βάλω και τον έβαλα στη DIY γεννήστρα που έχω και την έβαλα στην έξοδο του φίλτρου. Θα κάνω τη μεταφορά των ψαριών τώρα και θα δω τι θα κάνω με τον μπόμπιρα.

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01475 seconds with 10 queries