Θέμα: GH ή KH test?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-07-14, 00:01
Το avatar του χρήστη nazgul
nazgul Ο χρήστης nazgul δεν είναι συνδεδεμένος
Pufferator

Περιοχή: Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gkri
Για την ιστορία, εγώ ήμουνα που ήταν να πάρω το ένα μόνο Και τελικά μιας και δεν βιάζομαι τόσο αφού θα λείπω το μισό Αύγουστο, θα παραγγείλω κι εγώ από ebay.

Και μια ερώτηση ακόμα, υπάρχει μεγάλη διαφορά αξιοπιστίας από εταιρεία σε εταιρεία των υγρών τεστς? Έχετε παρατηρήσει σημαντικές αποκλείσεις στα αποτελέσματα?
Απο ebay πηρα test πριν κανενα χρονο (γιατι ειχα ολη τη σειρα της api και ανανεωνω οτι ληγει), το οποιο ληγει το 2017. Αξιοπιστο, οπως ολα. Απο ελληνικο e-shop εχω παρει test που εληγε 6 μηνες μετα την αποκτηση του. Τοσο απλα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντινος
ενταξει παιδια εγω δεν το ειπα αυτο για να θειξω καποια ατομα η να δημιουργησω εντυπωσοις απλα επειδη ασχολουμε με το εμποριο(καμια σχεση με πετ σοπ,καφεκοπτης ειμαι)και βλεπω ολο και πιο πολυ να γινομαστε ξενολαγνοι με το να ψωνιζουμε απο το εξωτερικο,να φευγουμε στο εξωτερικο,να επικροτουμε το εξωτερικο κανουμε κακο μονο σε εμας,οπως ειπατε υπαρχει ο ανταγωνισμος και ο καθενας ειναι ελευθερος να ψωνιζει απο οπου θελει καθως το εμποριο πλεον ειναι ανοιχτο.τωρα για τον υπαλληλο που λες για το 12ωρο με τα 500 και αυτα που θα σου πουλησει εφοσον δεν εισαι ενημερωμενος και θα παρεις οτι σου πασαρει ας προσεχες και ασ διαβασες στο φορουμ τι να παρεις και τι οχι,στο ebay που δεν εχει ουτε καν υπαλληλο αν εισαι ασχετος παλι θα φορτωθεις πραμα που δεν χρειαζεσαι επειδη εχεις αγνια οποτε αυτο δεν εχει και τοσο βαση....ναι οι καιροι ειναι χαλεποι και πλεον ο θανατο σου ειναι η ζωη μου και ο αλλος θα πουλησει μεχρι και την μανα του για να τον κρατησουν στη δουλεια αλλα θα πω και κατι αλλο οταν βλεπεις γυρω σου ολοι να κλεινουν τα μαγαζια τους να εισαι συγουρος οτι αργα η γρηγορα θα ερθει και η σειρα σου να κλεισεις...αυτα πολυ φιλικα και συγνωμη εαν εθιξα καποιον,δεν ειχα τετοιο σκοπο!
Εγω δεν ειπα, παντως, οτι ολα πρεπει να τα ψωνιζουμε απο εξω. Μονο καποια πραγματα που θα βρουμε φθηνοτερα και εχουν ακριβως την ιδια ποιοτητα με αυτα του εσωτερικου, δηλαδη να ειναι σφραγισμενα και επωνυμα. Ειδη διατροφης για παραδειγμα, δεν θα επαιρνα με τιποτα απο εξω, παρα μονο ελληνικα. Μη νομιζεις οτι οι ελληνες δεν στηριζουν τα ελληνικα προϊοντα οσο μπορουν, αρκει να αξιζει.

Μην ανησυχεις, ακομα και οσοι δεν εχουμε δικη μας εμπορικη επιχειρηση και απλα δουλευουμε σε επιχειρησεις, τις ιδιες συνθηκες αντιμετωπιζουμε

Παράθεση:
οριστε και η δικη μου ελληνικη προταση
http://www.aquavivere.gr/shop-produc...arium-test-set
5 τεστ ΜΟΝΟ 14 ευρο,μου τα προτινε ο φιλος tsala και τα πηρα σημερα!ελπιζω να προλαβα τον φιλο που θελει να τα παρει απο ebay
ασ προσεξουμε την ελλαδα και τα παιδια μας καλυτερα και μετα τα ψαρια,πρωτα ανθρωπια!ελεος!
Φυσικα και αποτελει καλη επιλογη, αλλωστε το συγκεκριμενο καταστημα, θα δεις οτι εχει πολλες προτιμησεις, λογω τιμων. Μιλουσαμε για τεστ της api, ομως, τα οποια ισως να ειναι τα πιο αξιοπιστα (προς το παρον τουλαχιστον).

Page generated in 0,01779 seconds with 10 queries