Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-10-05, 22:36
Το avatar του χρήστη CASPER
CASPER Ο χρήστης CASPER δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΛΙΜΟΣ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από netblues
Συνηθως το φαρμακο δεν αλλιώνει τις μετρήσεις..
ΚΗ, GH πως το μετρησες αυτο το 2.8? 8/10 της σταγονας???
Φυσιολογικα δειχνουν ολα
Διαρίνω ειρωνικό χαμόγελο? Σεβάσου το άγχος το πρωτάρη !!!
Οχι δε διαίρεσα τη σταγόνα. Το τεστ λέει:" οι σταγώνες που θα βάλετε επί 10 ή 20, για το GH και KH, διά κάποιον συντελεστή" έτσι έβγαλα τα αποτελέσματα.
Παράθεση:
Το τετρα ισως να εχει λιγο fungus και μπορει να εινια αποτέλεσμα δευτερογενους μολυνσεως στις πληγες που αφησε το προτοζωο του ick.
Οπως και να εχει,το φαρμακο σου το πιάνει αυτό.
Θα δείξει.
Οπότε γύρω στην Τετάρτη που είναι η 10η μέρα από τη χορήγηση του φαρμάκου, θα κάνω αλλαγή νερού και θα ξαναβάλω.
Παράθεση:
Οτιδηποτε έντονα κινητικό στρεσσάρει τους δίσκους. Δεν αποκλειεται να εφταιγε καταρχας αυτό.
Γιαυτό και το έδεσα σαν πιθανότητα, γιατί με το που έφυγαν οι ταραξίες, ο δίσκος μου μόνο πάρτυ που δεν έκανε.
Παράθεση:
Μην το γενικεύουμε.. Εχουμε δει τα χειρότερα σε συνδιασμούς.
Γενικα δισκοι σε κοινωνικό ενυδρείο δεν συνιστωνται.. για πολλους και διαφορους λόγους. Αλλά μιας και τον εχεις, αν του δωσεις σχετικη ηρεμία, όχι πολυ φωτισμό και καλές συνθήκες τότε τα πράγματα θα είναι καλύτερα.
ΟΧΙ τέλεια απλά ανεκτά (για να μην αρχισω να λεω οτι οι δισκοι πρεπει να ζουν σε κοπαδι κλπ κλπ.)
Δεν το γενικεύω. Απλά εφόσον με τα πολλά "έκατσε" και τον έχω, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο, μιας και θέλω πολύ (για συναισθηματικούς λόγους) να κρατήσω τον δίσκο μου.
Οι συνθήκες από πλευράς φωτισμού, είναι ακριβώς οι ίδιες από την πρώτη μέρα που λειτούργησε το ενυδρείο και φιλοξένησε δίσκους. Από πλευράς νερού, απ'ότι ξέρετε όσοι -ευτυχώς- ασχοληθήκατε με το ενυδρείο μου στο forum, το παλεύω. Οσο για το "κοπάδι", όση λίγη εμπειρία και να έχω στο χώρο, ξέρω ότι έχεις δίκιο. Αν είναι σωστή επλογή να βάλω και άλλο δίσκο μέσα (είναι???) και αν δε φοβόμουν κι άλλα μνημόσηνα, να βάλω (να βάλω???)
Για να στο δώσω πιο απλα, σου λέω: Η οικονομική μου κατάσταση δεν είναι για πάρα πολλά. Επειδή όμως το ενυδρείο μου το πονάω (και όντας μέλος αυτού του forum, πιστεύω ότι το καταλαβαίνεις αυτό) προσπαθώ στην παρουσα κατάσταση, να κάνω το καλύτερο. Και για εξοπλησμό έχω τη διάθεση να "διαθέσω" (έστω και με λάθος,ίσως,επιλογές όπως ο μετρητής της HANNA), και με αγορά δίσκων (ψάρια αρκετά πιο ακριβά από τα υπολοιπα) αν κρίνεται απαραίτητο. Δεν ξέρω βέβαια αν με την παρούσα σύνθεση θα ήταν σκόπιμο κάτι τέτοιο. (θα ήταν???)
Εν πάση περιπτώση, τελικά κατάλαβα ότι το να διατηρήσεις ¨ΣΩΣΤΑ" ένα ενυδρείο είναι λιγότερο απλό απ'ότι νόμιζα....Μπήκα στο χορό και προσπαθώ να χορέψω όπως πρέπει... Προσπαθώ για ότι παραπάνω μπορώ.
Και με την πραγματικά πολύτιμη βοήθειά σας, προσπαθώ να το κάνω πιο εφικτό.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01639 seconds with 10 queries