Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-10-05, 13:19
Το avatar του χρήστη CASPER
CASPER Ο χρήστης CASPER δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΛΙΜΟΣ
Lightbulb

Επιτέλους πέτυχα να βγάλω το λεμονάκι μου φωτογραφία. Οχι πολύ καθαρή, αλλά κάτι φαίνεται. Γι'αυτό το άσπρο σημάδι πάνω λέω(όσο φαίνεται στη φωτό).Αμα το κοιτάξω από πολύ κοντά, φαίνεται σαν ελάχιστο χνουδάκι.
Σήμερα βάζω φάρμακο. Αν είναι κάτι κακό, ελπίζω να φύγει.
Μακαρι, γιατί είναι το μόνο ψαράκι με πρόβλημα.Ολα τα άλλα είναι εντάξη.
---------------------------
Εκανα μέτρηση στο ενυδρείο,μια και προμηθεύτηκα επιτέλους υγρό τεστ για GH και KH, γιατί τα χαρτάκια, εκτός του ότι απ'ότι μου είπατε δεν είναι αξιόπιστα,τα αποτελέσματα είναι άστα να πάνε. Στο περίπου τα μαντεύεις σύμφωνα με τα ενδεικτικά χρώματα.
Λοιπόν:
PH=7,5
KH=2,8
GH=6,7
NITRITE=<0,3
AMMONIA=0
ΝΟ3=...δεν το γράφω γιατί θα τσαντιστώ
Σκέφτηκα (αλλά αφού μέτρησα) μήπως το φάρμακο αλλειώνει τα αποτελέσματα. Τα αλλειώνει?
-----------------------------
ΝΟ2 και Αμωνία είναι καλά, αλλά τα υπόλοιπα πώς είναι?
Εχω γκουράμια,rummy nose tetra,red eye tetra, ένα σκαλάρι,ramirezi,bronze coridoras,sinododis,2 πλακόστομα(οι βεντούζες με τις βούλες.Δεν ξέρω πως λέγονται),τον ασθενή lemon tetra και τον δίσκο μου.

Σημ.για τον δίσκο: Προσπάθησα να τον δώσω σε κάποιο μαγαζί,εφόσον μου είπατε ότι δεν κάνει η όλη σύνθεση γιαυτόν,και γιατί μετά από κάποια στιγμή ήταν συνέχεια μαζεμένος, και φοβήθηκα. Ολοι μου λέγανε ότι περιμένουνε παραλαβές από ψάρια και δεν έχουν διαθεσιμο ενυδρείο.Οπότε συνεχίζει να είναι ανάμεσα στους κατοίκους μου.

Ομως εδώ και κάποιες μέρες, έχει αλλάξει τελείως. Ζωήρεψε το χρώμα του όπως ήταν παλιά, και άρχισε να σουλατσάρει πέρα δώθε στο ενυδρείο όπως πρίν. Φαίνεται πάλι μια χαρά, όπως στη φωτό της υπογραφής μου.
Ξανάνοιωσε.Αλλο ψάρι έγινε .
Η όλη αυτή πολύ ευχάριστη αλλαγή, άρχισε όταν αποσύρθηκαν τα 2 kiss gourami που μου είχαν κάνει το ενυδρείο πεδίο μάχης. Αν δεν είναι συμπτωματικό, σημαίνει ότι αυτά ήταν που τον ενοχλούσαν. Εγώ το έδεσα βέβαια, γιατί μου αρέσει αυτό το σενάριο.
Ξέρω ότι οι περισσότεροι είστε αντίθετη στη τη συμβίωση του δίσκου με το υπόλοιπο team του ενυδρείου μου. Συνεχίζω όμως να ελπίζω ότι θα μπορέσει να είναι "επιτυχής" και να διατηρηθεί όπως είναι τώρα.
(Τι στην ευχή!!! Εδώ είδα πιράνχα με αφρικάνες παρέα στο ίδιο ενυδρείο!)
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC00440.JPG
Εμφανίσεις:  418
Μέγεθος:  24,7 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC00446.JPG
Εμφανίσεις:  518
Μέγεθος:  28,8 KB  

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CASPER : 01-10-05 στις 16:12
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01732 seconds with 11 queries