Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimsaa
Σίγουρα η αντλία είναι η καλύτερη λύση αλλά αυτή την εποχή είναι για μένα πολυτέλεια.
Αυτό που είχα σκεφτεί αρχικά σχετικά με την αλλαγή του νερού ήταν μια.... χειροκίνητη αντλία απο αυτές που έχουμε για να βγάζουμε το λάδι απο τον ντενεκέ.... (σε βλέπω που ξεκαρδίστηκες στα γέλια)
Ετσι, όταν είδα την σκούπα μου βγήκε ένας αναστεναγμός ανακούφησης. 
|
Γέλασα γιατί και από αυτό είχα, αντλία λαδιού με φούσκα, το είχα για να γεμίζω το ενυδρείο (Τι μου θύμισες τώρα) Εβαζα μια σανίδα πάνω στο ενυδρείο, ακούμπαγα τον κουβά, τράβαγα μία τη φούσκα της αντλίας και δούλευε σαν σιφώνι, και γέμιζα το ενυδρείο, και όσο άδειαζε ο κουβάς τον γέμιζα με τους υπόλοιπους κουβάδες, ουτε να αυτομαστιγωνόμουνα, μιλάνε για πολύ μαζοχισμό, τώρα όμως έμαθα. Μετά τη σκούπα, πήρα ένα αλφαδολάστιχο, του έδεσα ένα τούλι , και άδειαζα με αυτό το ενυδρείο, γιατι με τη σκούπα αλλά και με αλφαδολαστιχο ρούφιξα ένα κογκολέζο, μάλιστα από το αλφαδολάστιχο μάλλον το τύφλωσα από το ένα μάτι, ζει ο κακομοίρης και είναι μια χαρά, ο μονοφθαλμός μου. Με όλα αυτά έβαλα μυαλό και χρησιμοποιώ αντλία, και για το γαριδάδικο αντλία μέσα σε καλσόν. Πρόσεχε λοιπόν τους τρόπους αλλαγής νερού μη πάθεις και εσυ τα ίδια αλλά να το κάνεις και ξεκούραστα