Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66
Εμ που να το ξερω οτι εννοουσες μετρηση στο βαρελι?
Μιλαμε για ικανοτητα βιολογιας και μου βαζεις ως πρωτη μετρηση αμμωνιας που ζητηθηκε, μετρηση απο το βαρελι που δεν εχει ... βιολογικο φιλτρο?
Λοιπον μπερδεμα.
Μη βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα και μπερδευεσαι περισσοτερο.
Κανε τις μετρησεις σου σε διαφορες στιγμες, σημειωνε ομως τι μετρας, που και ποτε, για να εχεις γραμμενες τις παρατηρησεις και καποια στιγμη που οσο περναει ο καιρος θα κατανοεις περισσοτερο τα της βιολογιας, μπορει να σου φανουν χρησιμες για να βγαλεις συμπερασματα.
Προς το παρον, μην προκαλεις αποτομες μεταβολες σε pH GH KH θερμοκρασια, εχε την απαραιτητη ποσοτητα και ποιοτητα υλικων για τη βιολογια που θα χρειαστει για την δεσμευση των ρυπων που θα παράγονται στο ενυδρειο, εχε καλη οξυγονωση, μη αφηνεις να μειωθουν οι σκληροτητες στο στρωσιμο και προαιρετικα εμπλουτιζε με φρεσκα μεταλλικα αλατα και ιχνοστοιχεια (πχ με σκευασματα ή μικρη αλλαγη με παλαιωμενο νερο)
Περισσοτερα εδω Νιτροποίηση και οι παράγοντες που την επηρεάζουν
|
το 0.5 εχω γραψει οτι ειναι στο βαρελι πιο πανω!!! και το βαρελι δνε εχει τπτ παραμονο τυρφη!! εδω υπαρχουν καποια παραπανω στοιχεια οσον αφορα το στρωσιμο
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=79688 !!! θερμοκρασια εχω 30 σταθερα, οξυγονωση πιστευω εχω πολυ καλη αναταραξη επιφανειας, καθε τοσο αλλαζω 1.5 λιτρο νερο με νερο βρυσης (παντα με πριμε) και Α/Ο και βιολογικο υλικο ανεφερα ποσο εχω!! απο οσα εχω διαβασει μεχρι τωρα το μονο λαθος ηταν το χτεσινο!!!