Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 22-09-05, 00:55
Το avatar του χρήστη mikenuke
mikenuke Ο χρήστης mikenuke δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 17-05-2003
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 2.517
Προεπιλογή

Φιλε μου joker εδω παει να γινει μια σημαντικη εργασια, εχεις την θεληση και τον ενθουσιασμο, ο ενθουσιασμος σου ομως σε κανει ανυπομονο!μη βιαζεσαι να παρεις τις απαντησεις σου.

Στο θεμα του πως ειναι καλυτερο να κολληθουν τα τζαμια στη βαση, οι κατασκευαστες ενυδρειων που κανουν μαζικη παραγωγη τα κολλανε γυρω γυρω στην βαση, ο λογος ειναι οτι κανουν μαζικη παραγωγη και χρησιμοποιουν καλιμπρες, αυτο αν το δεις σαν κατασκευαστης θα καταλαβεις οτι ειναι πρακτικοτερο και ευκολοτερο, για αυξηση της μαζικης παραγωγης.
Εμεις που κανουμε μονοι μας τα ενυδρεια μας τα κολλαμε πανω στη βαση ειναι πιο απλο αλλα θελει λιγο προσοχη στο αλφαδιασμα, και αν το μελετησεις με απλο μυαλο σου φαινεται λογικοτερο να πατανε ολα τα τζαμια σε ενα κοινο σημειο-επιπεδο αναφορας.
Στην ουσια το εμβαδον κολλησης ειναι το ιδιο αρα ιδιος βαθμος ασφαλειας.

Θεμα κοντρες, δυσκολο θεμα, οι do-it-yoruselfers κρινουν απο την εμπειρια τους αν τελιακ θα χρησιμοποιησουν κοντρες. προσφατα κολλησα 3 ενυδρεια με τον πρυτανη και τα 2 μεγαλα τα ειχαμε παραγγειλει με κοντρες, ομως επειδη βαλαμε 10αρι τζαμι αποφασισαμε να μην βαλουμε καθολου κοντρες στο ενα και στο αλλο μονο μπρος και πισω και οχι στα παλινα, μιλαω παντα για την ανω πλευρα του ενυδρειου.

Tωρα το βαρος του γυαλιου ειναι υκολο, ειτε ψαχνωντας στο google ειτε ρωτωντας καποιον τζαμα.
http://www.google.com/search?hs=7kC&...ht&btnG=Search
η καπως ετσι!
__________________
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"."
Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01648 seconds with 10 queries