View Single Post
  #16  
Old 20-05-2014, 14:28
kgf12345's Avatar
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Join Date: 08-03-11
Location: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Posts: 7.894
Default

ναι αυτα εχω στο μυαλο μου να παρω.εκτος αν παρω λεφτα πισω και συμπληρωσω να παρω κανα eheim pickup απο αλλου.
αν οχι, θα παρω elite μαλον.

για την ιστορια και σε περιπτωση που τυχει σε κανεναν,αν κανει αυτο που λεει ο stratigos πιο πανω,βελτιωνεται αρκετα το θεμα του θορυβου στο συγκεκριμενο.
δεν πρεπει να υπαρχει κενο στα υλικα γιατι τρανταζονται και χτυπανε στο πλαστικο του καδου.σε εμενα χτυπαγε ενα πετραδακι ελαφροπετρας στο πλαστικο(ειναι πιο ελαφρια η ελαφροπετρα απο αλλα υλικα).

μολις το γεμισα τελειως και σφιξανε τα υλικα,κοπηκε ο θορυβος.
αν και εξακολουθει να βουιζει περισσοτερο απτα αλλα εσωτερικα που εχω.πρεπει να χτυπαει και το Impeler στα τοιχωματα.ισως αυτο με βαζελινη να διορθωνεται καπως.

αλλα εκτος αυτου,ειναι και το θεμα στο κουμπωμα του.αν δε βαλω ταινια ανοιγει.τωρα που ειναι και τιγκαρισμενο,αν ανοιξει μεσα στο ενυδρειο θα χυθουν και τα υλικα.
δεν παιζει να κρατησω καινουριο φιλτρο που θελει ταινια για να ασφαλιζει
Reply With Quote
 
Page generated in 0,01332 seconds with 10 queries