Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ansistrus
εγώ να κάνω μια ερώτηση αν μου επιτρεπεται;
στα τελευταία post που βάλατε, δώσατε κάποια ιδέα - λύση στο πρόβλημα; γιατί αυτό που κατάλαβα ειναι αναφέρεται συνεχώς ο σχολιασμός του ενυδρειου και όχι εστίαση στο πρόβλημα...
Σαφώς και οι συνθήκες παίζουν ρόλο αλλά αν νομίζει κάποιος ότι το πρόβλημα το συγκεκριμένο οφείλεται σε αυτό και είναι σίγουρος ας το πει με σιγουριά. Εγώ πάντως έτσι όπως το είδα δε νομίζω ότι ειναι λόγω υπερφορτωσης του ενυδρείου...διαφωνεί κάποιος σε αυτό;
|
Υπάρχει χομπίστας ο οποίος μπορεί να κανει σαφή διάγνωση ασθένειας και το που οφειλεται, εκτός από κάποιες πολύ "βασικές" και κύριες???? Και μάλιστα όταν δεν υπάρχουν μετρήσεις και τα περισσότερα γίνονται στον "αέρα"?
Αν δλδ ο πλεκο ειναι νηστικος και χωνει στο στομα του οτι βρει, τι διαγνωση να γινει?
Τα ψάρια θέλουν μερικά βασικά πραγματα κι ενα απ αυτα ειναι ποιοτητα στην τροφη, αλλιως όπως εγραψε ενας φιλος "δωστους λεφτα να τρωνε έξω".
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενοι όταν πχ αγοράσουν σκυλο, διαβάζουν, ρωτανε, φροντίζουν για τροφη, για εμβολια ενω όταν αποκτάνε ψάρια επικρατεί η λογική του "ελα μωρε"!
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Machete1924
Σάκη γιατί το ενυδρείο δεν θεωρείται κοινωνικό;; Τα ψάρια μια χαρά ζούνε οι δυο μήνες δεν ειναι μεγάλο χρονικό διάστημα για να βγει τόσο εύκολα ένα τέτοιο συμπέρασμα, δε νομίζω ότι θεωρείται ψαρόσουπα αν αυτό εννοείς!! Ναι 3 εβδομάδες γιατί στην αρχή δεν ήταν τόσο έντονο και πιστεύαμε ότι δεν είναι κάτι, αλλά όταν είδαμε ότι χειροτερεύει δεν το αφήσαμε άλλο! Όσο για την τροφή είναι δύο διαφορετικά είδη φυλλαράκια και τις τρώνε και τις δύο με την ίδια μανία όλα!!! βυθιζόμενα φυλλαράκια...εγώ προσωπικά δεν έχω βρει στην αγορά - ειδικά για πλεκο κι ανκιστρους
|
Εγραψα κι αλλα πιο πανω - κι οχι μονο για κοινωνικο ενυδρειο - στο οποιο το καθε ψάρι πρέπει να βρίσκεται σε συγκεκριμένο (ελάχιστο) αριθμο κλπ..κλπ...
Αν θες τα διαβαζεις και τους δινεις βαση. Αν δεν θες τα αγνοεις
Καλή συνέχεια