Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 09-05-14, 17:49
Το avatar του χρήστη Michalis...
Michalis... Ο χρήστης Michalis... δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 21-02-2013
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 110
Προεπιλογή

Σε ευχαριστώ πολύ Άννα. Και να ξέρεις πως τα δικά σου μπράβο μετράνε επί δύο

Να πω μερικά πράγματα για τις παρατηρήσεις που έκανες.
Την ιχθυοφόρτωση την φοβάμαι κι εγώ είναι η αλήθεια. Βλέπεις τα περισσότερα ψάρια που έβαλα είναι μικρά σε μέγεθος και ίσως να το παράκανα γιατί στο μάτι του αρχάριου το ενυδρείο πάντα φαίνεται άδειο... Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως δεν έχω θέμα βιολογίας γιατί έχω καλή φίλτρανση. Να φανταστείς πως με δυσκολία (αρκετό τάισμα) ανεβάζω τα νιτρικά μέχρι το 10 που θέλω να έχω.
Για την συμβατότητα των ψαριών το έψαξα αρκετά πριν κάνω την επιλογή. Αυτό που βλέπω είναι πως θα πρέπει να είμαι αρκετά προσεκτικός για να μη ξεφύγει η σκληρότητα του νερού ( από 5-8 dh) το pH (6,8 εως 7) και η θερμοκρασία να παίζει μεταξύ 24 και 27. Αν δω πως δεν τα καταφέρνω σίγουρα θα αλλάξω σύνθεση.
Δεν ξέρω αν βλέπεις και κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω.

Για το θέμα που μου γράφεις και εσύ και αρκετοι άλλοι, δηλ. πως τα ψάρια θα πρέπει να είναι από την ίδια ήπειρο, διαφωνώ ή μάλλον καλύτερα δεν καταλαβαίνω τον λόγο και θα ανοίξω νέο θέμα για να ακούσω τις απόψεις σας.

ΥΓ δεν ξέρω αν αναγνώρισες τη ρίζα σου... να σου πω ότι την είχα 1 με 2 μήνες εκτός νερού πριν στησω το ενυδρείο και είχε ξεραθεί τελείως... ε λοιπον, μετά απόλίγους μήνες που την έβαλα άρχισε να πετάει λίγες πράσινες τρίχες και στο τέλος κατέληξε να γεμίσει την moss που βλέπεις στις φωτογραφίες!!!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01463 seconds with 10 queries