Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-05-14, 23:40
PETROS_AFRICANOS Ο χρήστης PETROS_AFRICANOS δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑ
Προεπιλογή

Θα μου επιτρέψετε να απαντήσω πρώτα στον Κλεόβουλο και να του πω ότι αν τα εννοεί αυτά τα περί δώρου ξέρει καλά πως θα χαιρόμουν αν τον συναντούσα!!! Όλα τα ψαράκια είναι καλά φίλε tyrinthos αλλά σαν την Αφρική που έχει πολύ χρώμα,πολλών ειδών χαρακτήρες,πολλών μεγεθών που είναι τόσο ενδιαφέροντα λυπάμαι αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν με τα cardinal.Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις αλλά πόσα ενυδρεία έχεις και με τι ψάρια;Το ρωτάω για να δω το ενδιαφέρον σου με τα ψάρια αυτά που σ' έχει φτάσει.Εγώ όπως προείπα έχω 2.150 λίτρα σε 7 ενυδρεία και δεν τα χορταίνω.Σίγουρα όλα δεν μπορώ να τα έχω αλλά δύο είδη που θέλω να προτείνω είναι πανέμορφα,δεν πάνε μαζί και για να τ' αποκτήσω σκέφτομαι να δρομολογήσω την απόκτηση 2 ενυδρείων περίπου 100 λίτρων.Πιστεύω λοιπόν ότι στο συγκεκριμένο ενυδρείο θα έδιναν υπέροχη εικόνα και ζωή περισσότερη από όσα cardinal κι αν έβαζες,5-6 neolamprologus brichardi που είναι πανέμορφα και υπερκινητικά. Η άλλη μου πρόταση είναι 6-7 κοχυλόψαρα neolamprologus multifasciatus ή άλλου είδους τα οποία αναπαράγονται πολύ γρήγορα και θα πρέπει ή να χαρίζεις νεογνά ή να το σκεφτείς για μεγαλύτερο ενυδρείο!!! Στους σύνδεσμους που ακολουθούν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες για να καμαρώσεις τα είδη που σου πρότεινα.Ο δεύτερος σύνδεσμος έχει φωτογραφίες κι από άλλα neolamprologus που είναι πανέμορφα κι αγαπημένα γιατί λόγω κινητικότητας των neolamprologus brichardi σημασία έχουνκαι οι διαστάσεις του ενυδρείου.Θα ξαναπεράσει από εδώ ο Κλεόβουλος και θα σχολιάσει τις προτάσεις μου και δώσε βάση σ΄αυτά που θα πει.

https://www.google.gr/search?q=neola...w=1366&bih=601

https://www.google.gr/search?q=neola...w=1366&bih=601

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PETROS_AFRICANOS : 08-05-14 στις 23:50 Αιτία: ανενεργός σύνδεσμος
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01440 seconds with 10 queries