Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-05-14, 10:13
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

update

σημερα πηρα τη γυαλα.ιδια με την αλλη οπου εχω τα θηλυκα.
δε θυμαμαι διαστασεις ακριβως αλλα ειναι 80 μηκος και 30 πλατος με 40 υψος(?) κατι τετοιο.καμια 80αρια λιτρα.
δεν θα γεμισει μεχρι πανω φυσικα.
εβαλα χωρισματα απο eggcrates.οι τρυπες ειναι μεγαλουτσικες και φυσικα φαινεται απτη μια μερια στην αλλη οποτε αυριο το πρωι ειμαι στο ψαξιμο να δω με τι θα το κλεισω οσο χρειαζεται χωρις να κοψω την κυκλοφορια.

σκεφτηκα φιλτρο αποροφητηρα ,αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι σκετο πολυεστερικο και οχι τιποταλλο.
θα μπορουσα ισως να βαλω και ενυδρειακη βατα,αλλα δεν ειναι "φυλλο" και θα μου σπασει τα νευρα να τη βαλω.

σκεφτομαι για ψιλη σιτα πλαστικη για κουνουπια.(μαυρη η πρασινη).
πιστευω οτι δεν θα βλεπονται τα ψαρια μεταξυ τους και θα κλεισουνε και οι τρυπες των eggcrates,αλλα δε θα κοπει η ροη.

η φιλτρανση τωρα στην αρχη θαναι δυο φιλτρακια εσωτερικα στρωμενα που εχω.
αυτα προσωρινα μεχρι να παρω σφουγγαρια για τα χωρισματα και να δουλεψει σαν αμβουργου με μια αντλια.

θα δειξει δεν ξερω ακομα, γιατι δεν ξερω ουτε τι και ποσα ψαρια θα ερθουν τελικα.

καλως εχοντων των πραγματων θα ερθουνε αυριο...
-------------------------
γεμισα τη γυαλα σημερα και τελειωσα με τα χωρισματα.
τυλιξα με μαυρη λεπτη πλαστικη σιτα τα eggcrates και τα επιασα με Tie wraps.

μια χαρα στεκονται χωρις εξτρα στηριξη και κοπηκε και η οπτικη επαφη απτο ενα διαμερισμα στο αλλο.
προς το παρον εβαλα μονο το ενα φιλτρακι και αναλογα το ποσα αρσενικα θα εχω τελικα,ισως βαλω και το αλλο.δε νομιζω να χρειαστει αλλα δεν ξερεις ποτε.το αλλο δουλευει σε ξεχωριστο δοχειο και ειναι κιεκεινο στρωμενο.

τωρα θα δω τι θα γινει τελικα,αν εχω πολλα αρσενικα,ψιλοψηνομαι να δοκιμασω να βαλω ενα στη λιμνη...
αργοτερα ομως,να ζεστανει λιγο ο καιρος.
δεν ξερω ακομα θα δειξει.

ελπιζω μονο να ερθουνε σημερα τα ψαρια
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Capture.jpg
Εμφανίσεις:  292
Μέγεθος:  27,2 KB  

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 08-05-14 στις 10:13 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01589 seconds with 11 queries