Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-05-14, 07:34
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας

Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ichigo Εμφάνιση μηνυμάτων
female guppy paralyzed tail

Και πάμε στην τέταρτη μέρα με το πρόβλημα αυτό. Αν ήταν ασθένεια προφανώς θα είχε πεθάνει. Για δείτε το μπας και καταλάβει κανείς κάτι. Υπόψιν ότι δεν βρίσκεται σε αυτό το μπολάκι. Εκεί το έβαλα για λίγο να το βιντεοσκοπήσω. Παραμένει στο κουβά με θερμοστάτη και αλάτι. Αν προσέξετε έχει χάσει την ουρά του. Από ξένα site που βρήκα παρόμοια περιστατικά λένε ότι την χάνουν επειδή νεκρώνουν από τη μέση και κάτω. Και όλο αυτό ξεκινάει με κλίση της ουράς (δεν κυματίζει στο νερό και μένει προς τα κάτω) και σιγά σιγά διπλώνει ο κορμός και μένει εκεί. Το αναφέρουν σαν οστεοπορωτικά κατάγματα που έχουν οι ηλικιωμένοι άνθρωποι στη σπονδυλική στήλη. Τι μπορώ να κάνω για να τις απαλύνω το πόνο μέχρι να φύγει η καημένη; Σκεφτόμουν να τοποθετήσω το μπολάκι εντός ενυδρείου αλλά φοβάμαι μην την φάνε τα άλλα. Μέχρι και να προσπαθήσω να ισιώσω το κορμό της με κάποιο τρόπο σκέφτηκα. Αλλά και πάλι δεν της αξίζει όλο αυτό.

Τη τροφή που της ρίχνω δεν προλαβαίνει να τη φάει. Το νερό παίρνει κάποια στοιχεία των τροφών έτσι ώστε να εισέλθουν εντός του οργανισμού της ή πρέπει να γίνεται η κατάποση; Γιατί αν πρέπει να γίνει το δεύτερο τότε δεν έχει φάει καθόλου αυτές τις μέρες.

Αρακά τους δίνω μια φορά την εβδομάδα και όποτε έχω αγοράσει για εμένα μπανάνα (μια φορά τις δυο εβδομάδες περίπου)
Φίλε μου το ψαράκι σου ταλαιπωρείτε, όσο και ακούγεται άσχημο και άγριο θα σου πρότεινα ευθανασία, προσωπικά, δεν θα άντεχα να το βλέπω έτσι.

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01400 seconds with 10 queries