Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-04-14, 19:27
Το avatar του χρήστη nicpapa
nicpapa Ο χρήστης nicpapa δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ρόδος
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ignatios Εμφάνιση μηνυμάτων
Κατ'΄αρχάς σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.

Για το συγκεκριμένο ενυδρείο έκανα ολόκληρη ανακαίνιση στο γραφείο για να το βλέπω. (το γραφείο μου από το πλάι πήγε απέναντι)

Οι καρδινάλιοι αρχικά είχαν μπει 100 άλλα επί 4 μέρες δεν έβλεπα ψάρια μέσα και μετά έριξα άλλους 200. 3 αυτοκτόνησαν στο μεσοδιάστημα(πήδηξαν έξω), για αυτό έγραψα και 297. Νο3 - Νο2 και τα σχετικά δεν τα έχω μετρήσει εδώ και 2 μήνες. Την τελευταία φορά που μέτρησα ίσα ίσα που άλλαζε χρώμα. Σχεδόν μη μετρήσιμα ήταν. Αλλά με 30% (που συνήθως πάει 50%) εβδομαδιαίως αποκλείεται να ανεβαίνουν.

Τα ψάρια δεν είναι πολλά για αυτό το ενυδρείο. Και πιστέψτε με αποδείχθηκε η καλύτερη επιλογή για αυτό το ενυδρείο. Μπορείς να τα χαζεύεις όλη μέρα και τα χρώματα τους είναι φοβερά. Επίσης τα sae δεν μπορείτε να φανταστείτε τη δουλειά κάνουν.

Αυτό το ενυδρείο είναι πραγματικά όπως φανταζόμουν όταν πρώτο ξεκινούσα το χόμπι και επιτέλους η cuba μου έκανε το χατήρι μετά από 5-6 προσπάθειες σε άλλα ενυδρεία. Τελικά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν θες cuba βάλε metal halide. Η τουλάχιστον αυτό ισχύει για μένα.

Χαίρομε που άρεσε και σε σας το στολίδι μου.
Οπως ειπες... δεν ισχυει κάτι τετοιο...
Τα sae κανουν δουλεια οταν ειναι μικρα, οταν μεγαλωσουν θα ποσο νευρικά ψαρια είναι.

Ωραιο το ενυδρειο Ιγνατιε...

Το καλό - κακό του να εχεις μαγαζι και να εισαι χομπιστας.
Βλεπεις τα πραγματα στο ραφι, και λες δεν το βάζω και αυτο...

Φωτισμός: Metal Halide 2x150w
Φιλτράρισμα: eheim 2080
Θερμοστάτης: Siego 600 W
Λίπανση: Όλη την σειρά της seachem

Άλλες πληροφορίες: Ψύξη Teco tr-15
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01512 seconds with 10 queries