Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 17-09-05, 17:49
Το avatar του χρήστη Celda
Celda Ο χρήστης Celda δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 29-07-2005
Περιοχή: Περιστέρι
Μηνύματα: 589
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Celda
Lightbulb

αλλάζει πλευρό! Έπαθα το δεύτερο mini εγκεφαλικό!...να προσπαθώ να το πιάσω και να μην κάθεται!!! Τελικά μπήκε σε ένα μικρό κουβερ που χρησιμοποιώ και το έβαλα γρήγορα μέσα! Μόλις μπήκε όλο το σώμα του έβγαλε μπουρπουλήθρες και το αριστερό μάτι του είχε και αυτό μία, νόμιζα ότι είχε χτυπήσει ασχημα. Αμέσως μπήκε πίσω από το φυτό του και έμεινε εκεί με μαζεμένα πτερύγια. Έκλεισα γρήγορα το φως και έριξα μια προσευχή στον Ποσειδώνα, τον αγιο Νικόλαο και όποιον άλλο ήξερα από το υγρό στοιχείο (και στην Άριελ την γοργόνα)Σήμερα είναι μια χαρά, λες και δεν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!Τρώει και τριγυρίζει σαν χτες!...Τι να πω...εχω ανώμαλα ψάρια.
Και να φανταστείτε ότι όταν κοίταξα δεν υπήρχε καθόλου νερο στο γραφείο ή εξω από το ενυδρειάκι που σημαίνει ότι είχε βγει ώρα έξω. Και εκτός αυτού μέχρι να προσπαθήσω να το πιάσω πέρασαν αρκετά λεπτά!...Αφήστε...σοκ...και να το περάσω για λιωμένο πλαστικό;;; Φανταστείτε πώς ήταν!!! Εντελώς αφυδατωμένος!!!

Πάντως Μάριελ εσένα σκέφτηκα αμέσως! Αν είχα το κινητό σου θα σε έπερνα κατευθείαν (και πριν μάθω ότι είναι ζωντανός, για ψυχολογική υποστήριξη )

Ερώτηση: πώς επέζησε;
πώς βγήκε από τοσο μικρή χαραμάδρα;;; πιστέψτε με, δεν χωράει ούτε το δακτυλάκι μου!!!!
Τι προβλήματα λέτε να αντιμετωπίσω τώρα;;; τι να προσέχω;
Τι παίρνετε για τα μικρο-εγκεφαλικά;;;;
__________________
Κωνσταντίνα


Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Albert Einstein (1879 - 1955)
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01414 seconds with 10 queries