Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 11-04-14, 12:02
DIMITRAMAS Ο χρήστης DIMITRAMAS δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 29-01-2014
Περιοχή: ΓΕΡΑΚΑΣ
Μηνύματα: 50
Smile

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Diskus fan Εμφάνιση μηνυμάτων
Το εξωτερικό φίλτρο είναι στρωμένο... και απενεργοποίησες το εσωτερικό;
καλημέρα,
το εξωτερικό το μπόλιασα με τα υλικά του εσωτερικου(μακαρόνι και μικρό siporax) και πρόσθεσα καινούργια υλικά, ενώ το εσωτερικό το απενεργοποίησα αφήνοντας μέσα τα σφουγγάρια
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nickthefish Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα, όπως γραφείς και επανω η προσαρμογή ηταν άμεση, κάτι τι οποίο δεν ισχυει καθώς το ΡΑΜΥ δεν προσαρμόστηκε στις νέες συνθήκες. Με ποιο τρόπο έγινε η αλλαγή των 2φιλτρων;ανοιξες το ενα και εκλεισες το άλλο;Αν το υλικό στο φίλτρο ήταν καινούργιο και αστρωτο θα έπρεπε να κρατήσεις και τα 2 φίλτρα σε λειτουργια μέχρι να αποικήσουν βακτήρια και στο καινούργιο. Δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις και άγχος! Πες αν θέλεις τη διαδικασία που ακολούθησες.
Καλημέρα

Συνέδεσα το εξωτερικό βάζοντας υλικά από το εσωτερικό φίλτρο (μακαρόνι-μικρό σιποραχ) και πρόσθεσα ένα ακόμη μακαρόνι και ελαφρόπετρα καλά πλυμμένη. Απενεργοποίησα το εσωτερικό και άφησα τα σφουγγάρια του μέσα.
Οσον αφορά το ράμυ μάλλον ήταν άρρωστο από πριν γιατί στην καραντίνα διαπίστωσα διάφανα περιττώματα σαν κλωστή και χθες το βράδυ άρχισα θεραπεία με μετρονιδαζόλη.
Οποιαδήποτε συμβουλή-παρατήρηση ευπρόσδεκτη

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITRAMAS : 11-04-14 στις 12:02 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01379 seconds with 10 queries