Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κλεόβουλος
Πάντως δεν υπάρχει στο γλυκό "ζωντανός βράχος" όπως του θαλασσινού που χρησιμοποιείται σαν φυσικό φίλτρο.
Στο γλυκό μπορεί να αποικιστεί, όπως όλες οι επιφάνειες, από βακτήρια αλλά
μέχρι εκεί. 
|
Όπως πολύ σωστά είπες ότι παντού όλα αποικίζονται με βακτήρια, αλλα ο βράχος αποικίζεται παραπανω. Στο θαλασσινό είναι το κύριο φίλτρο, στο γλυκό ίσως όχι, το ότι θα αποικιστεί παραπάνω όμως, και θα καθυστερήσει την αποικηση του φίλτρου(αν δεν έχει ήδη βιολογία) είναι σίγουρο.