Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Sandrea
Χρόνια Πολλα και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, asteri μου είπε ο κύριος που μου πούλησε την άμμο οτι ειναι χαλαζιακή και θέλω κάτι με ωραιο χρώμα ετσι ώστε να φαίνεται ωραιο... φίλε kgf12345, αυτα που μου είπες δεν προκοιτε να συμβουν. θέλω να στήσω ένα ενυδρείο που ήδη έχω εύκολα, γρήγορα και φτηνα.
εννοείται πως θα αγοράσω και τεστ, τώρα το φίλτρο έχει μέσα ενα σφουγκαράκι αλλα....δε πηρα ακομη απάντηση για το ποια απο τα παραπάνω υλικά μου να χρησιμοποιήσω οπτε παραμένει η ερώτηση
EDIT: nazgul σ'ευχαριστώ και σενα για την απαντηση.. έχεις να μου προτείνεις κάποιο άλλο ψάρι γι αυτα τα λίτρα μήπως;
|
Η αεραντλεία δέ σου χρειάζεται.Απ'ότι καταλάβαμε θέλεις ένα διακοσμητικό για το φοιτητικό σου δωμάτιο και ίσως και να σου φτιάχνει και έναν ρομαντικό φωτισμό όταν σβήνεις τα φώτα.Αν ισχύει καλύτερα ασε πάλι το ενυδρειάκι εκει που ήταν.Εκεί που ζούν οι μονομάχοι αλλα και όλα τα ψάρια του πλανήτη δέν υπάρχει μπλέ άμμος.Οπότε ούτε αυτή σου χρειάζεται(ρωτάς τι σου χρειάζεται και σου απαντάμε).Δωσε 3-5 ευρώ και πάρε κανένα φυσικό χαλικάκι.
...φιλικά μιλάμε πάντα
....και συμληρώνω γιατι το ξέχασα!.......Ασε τον μονομάχο και ψάξου με γαρίδες γι'αυτά τα λίτρα!!!!