Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #9  
Παλιά 07-02-14, 14:20
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας
 
Εγγραφή: 28-12-2012
Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Μηνύματα: 14.715
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kalmichalis Εμφάνιση μηνυμάτων
Πόσο διάρκεια έχει στο ψυγείο?
Από ότι διάβασα από το άρθρο που πρότεινε ο Κλεόβουλος (αρκετά επεξηγηματικό) ο χρόνος ζωής της Αλλισίνης (το συστατικό του σκόρδου) είναι πολύ μικρός και μάλλον θα είναι καλύτερα να μη το φυλάμε στο ψυγείο, ίσως να χαλάμε μια σκελίδα σκόρδο να το φτιάχνουμε και όσο περισσεύει να το πετάμε (ή να το κάνουμε τζατζίκι, λέω εγώ τώρα)

"The allicin produced has a very short half-life (the time needed for one-half of a given amount of the component to deteriorate) and has a typical odour of freshly crushed garlic."



__________________
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα
Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι
Τα ενυδρεία μου


Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01212 seconds with 10 queries