Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kalmichalis
Πόσο διάρκεια έχει στο ψυγείο?
|
Από ότι διάβασα από το άρθρο που πρότεινε ο Κλεόβουλος (αρκετά επεξηγηματικό) ο χρόνος ζωής της Αλλισίνης (το συστατικό του σκόρδου) είναι πολύ μικρός και μάλλον θα είναι καλύτερα να μη το φυλάμε στο ψυγείο, ίσως να χαλάμε μια σκελίδα σκόρδο να το φτιάχνουμε και όσο περισσεύει να το πετάμε (ή να το κάνουμε τζατζίκι, λέω εγώ τώρα)
"
The allicin produced has a very short half-life (the time needed for one-half of a given amount of the component to deteriorate) and has a typical odour of freshly crushed garlic."