ναι εχω φυτεψει πισω μερος την πολυσπερμα και την καρολιανα και την ντιφορμισ που γινοντε μεγαλα αριστερα και κολλητα στο τζαμι τις λιμνοφιλλες και προς το κεντρο την ροταλα..μια μονο λιμνοφιλα δεν ειχα που να τη βαλω και την εβαλα κεντρο λαθος θα τη μεταφερω αυριο διπλα στις αλλες αλλα ολα τα αλλα ειναι ψηλα φυτα και τα φυτεψα περιμετρικα του γυαλιου
-------------------------
αν βαλω ομως το θερμοστατη εκει διπλα στο φιλτρο και το φυτο μπροστα του δε θα χει θεμα με τη ζεστη το φυτο??????
γιαυτο προτιμησα να φυτεψω τα παντα απο αριστερα και δεξια να το κλεισω με τις πετρες..
ναι για αριστερα εχω στο μυαλο μου να γινει και εκει οπως πισω με ψηλα φυτα γιαυτο εβαλα τις λιμνοφιλλες εκει
επισης για τις πετρες ειναι τελειως φυσικα τις εριξα μεσα και απλα τις βουλιαξα μεσα στο χαλικι ..αυτην απο πανω την εχω βαλει προς το παρον ωστε οταν βρω versicularia moss να μπορω να την αφεραισω ανετα και να τη δεσω πανω στη πετρα
αλλα αυτο με το θερμοστατη το φιλτρο και φυτα μπροστα τους ηθελα παντα να το ρωτησω μπορω δλδ να φυτεψω και να ακουμπανε φυτα το θερμοστατη?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bilaras7 : 24-01-14 στις 22:26
Αιτία: Automerged Doublepost
|