Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nazgul
Περιεργο μου φαινεται το ολο σκηνικο, αλλα εχω να κανω δυο υποθεσεις:
-οι θηλυκες που δεχονται επιθεση, παρουσιαζουν ασθενεια και οπως συμβαινει στα περισσοτερα πλασματα, γινονται θυματα επιθεσης.
-δεν επαρκει η τροφη και ψαχνουν απεγνωσμενα καποια πηγη πρωτεϊνης. Αληθεια, τι τροφες ταϊζεις? Στη θεση σου θα δοκιμαζα να προσθετω και τροφη με βαση την πρωτεϊνη μερικες φορες την εβδομαδα.
Το μικρο ενυδρειο, παντως και οι πιθανως οχι ιδανικες συνθηκες, θα μπορουσαν να θεωρηθουν η αρχη για αρκετα περιεργες συμπεριφορες σε πολλους ζωντανους οργανισμους.
|
δινω tropical crusta sticks και ταμπλετες απο tropical supertabin B , και διαφορες νιφαδες
-------------------------
μετα απο αρκετο ψαξιμο στο διαδικτυο μπορεσα να βρω κατι σε ιδιο με το δικο μου συμβαν! Αν και εδω οι μονες απαντησεις ηταν: φταινε τα λιγα λιτρα και οι συνθηκες.Μπορεσα να καταλαβω πως καποιος που εχει γαριδες και δη σε μεγαλο ενυδρειο, απλα τις εχει. δεν τις παρατηρει καθολου τις εχει απλα εκει. Τους προσφερει τις ''ιδανικες'' συνθηκες και τελος.Το χομπυ για μενα δεν ειναι μονο αυτο. Ειναι η ιδανικη στιγμη που βλεπεις και παρατηρεις συμπεριφορες απο κοντα και στενα.Αυτο ειναι για μενα.
http://www.youtube.com/watch?v=BGPLXJ3PiQk
Το αντιστοιχο λινκ στο σημειο 20:08-21:00 min ειναι η τρελα που συναιβει και στο δικο μου αλλα με μακαβριο αποτελεσμα-το θανατο τις θυληκιας-απο το κυνηγητο της.
ευχαριστω παντως για την ανταποκριση!