Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-01-14, 18:10
lionor Ο χρήστης lionor δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Σωστα ναι, η εξοδος πρεπει να εχει οσο γινεται μικροτερο μηκος... Βεβαια αν το αφησω στην μεση, το ιδιο και το αυτο ειναι, αλλα αν το βαλω δεξια το φιλτρο, πρεπει να μεταφερω ολα τα καλωδια στην αλλη μερια (τα εχω ολα τωρα στο αριστερο ντουλαπακι). Εγραψα λαθος πριν οτι μπορει να βαλω το φιλτρο στο αριστερο, στο δεξι ντουλαπακι εννοουσα, βεβαια τωρα αυτη η σκεψη απορριπτεται....

Μεσα στις οδηγιες, γραψει οτι η σταθμη του νερου δεν πρεπει να ειναι πανω απο 17,5cm. Γι αυτο ρωταω αν παιζει καποιο ρολο αυτο... Ακομη, οταν θα ξεκινησω να γεμιζω με νερο το ενυδρειο (οταν θα κανω αλλαγη νερου), μπορω ταυτοχρονα να ξεκινησω και το φιλτρο ή θα πρεπει να περιμενω να ανεβει πρωτα η σταθμη του νερου; Φυσικα η εισοδος θα ειναι μεσα στο νερο.

Στο εσωτερικο φιλτρο εχω 2 σφουγγαρια(ενα χοντροτρυπο και ενα ψιλοτρυπο), μια καλτσα με substat, κι ενα διχτακι με siporax (περιπου οσο 3 σφουγγαρια μαζι, γυρω στα 0,7lt).
Eκτος ενυδρειου, εχω λιγο siporax (περιπου 0,3lt), τα υπολοιπα σφουγγαρια του εσωτερικου φιλτρου και βεβαια ολα τα υλικα του fluval (σφουγγαρια-bio foam, bio-max, carbon)
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01376 seconds with 10 queries