Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #40  
Παλιά 22-08-05, 23:54
Το avatar του χρήστη dim
dim Ο χρήστης dim δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 08-06-2004
Περιοχή: θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 375
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην dim
Προεπιλογή

ο λόγος που έπαθαν οι αγελάδες την συγκεκριμένη νόσο είναι επειδή ότι έμενε απο τα ζώα που σφάζανε τα αποξυρένανε, τα αλέθανε και αυτό το πράμα γινόταν τροφή, τα κρεατάλευρα. συγκεκριμένα αν θές να μάθεις η πάθηση αυτή έγινε γνωστή πρίν κάμποσα χρόνια(50+) και πήρε το όνομα αυτουνού που την ανακάλυψε, και ήταν ακόμη γνωστό ότι η πάθηση αυτή ανακαλύφθηκε σε ανθρώπους ανθρωποφάγους στην Αφρική και εμφανίζετε λόγο κανιβαλισμού. το επειχείρημα ξεκίνησε επι θάτσερ στην αγγλία και υπήρχε μεγάλο κέρδος στην όλη ιστορία τότε και τεράστια ζημιά μετά.!
αυτά για τις τρελές αγελάδες, όσο για τα λάδια που λές έχουν να κάνουν με τις διοξίνες και όχι με αυτήν την νόσο. Μπερδέυτηκες λιγάκι αλλα δεν πειράζει.
εγώ θα ταΐζω και tetrabits αλλα επειδή δεν ξέρεις την απάντηση που ζητάω εσύ αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άτομα που ξέρουν. δεν ξέρω πόσο και πόσα γνωρίζεις, μπορεί και πάρα πολλά μπορεί και πολύ λίγα(και να νομίζεις πολλά). απλά η μία απάντηση που έδωσες ήταν λάθος και στην άλλη μπορεί να βρεθεί απάντηση, μην το αποκλείεις. καμιάφορα δεν τα ξέρουμε όλα, ας κρατάμε και καμιά πισινή.
Αυτά όλα φιλικά.
ΥΓ: Τώρα πως έφτασε η συζήτηση απο τους δίσκους στις αγελάδες είναι άλλο θέμα! στο ζωϊκό βασίλειο είμαστε πάντος δεν φύγαμε.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02500 seconds with 10 queries