Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-01-14, 16:47
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

ευχαριστω πολυ νασαι καλα!
βιντεακι πολυ συντομα

καποια πραγματα δεν τα εχω καταλαβει ακομα σχετικα με τα ψαρια και τη μορφολογια τους.και κατεπεκταση και την αναγνωριση του ειδους τους.
καποια χαρακτηριστικα(τα περισσοτερα)κανουνε "μπαμ" μαχατσαι και καποια οχι.
αλλα αυτα μπορει να ειναι διαφοροποιησεις απο ψαρι σε ψαρι και δεν ειναι απαραιτητα κατι αλλο.
εξακολουθω να πιστευω οτι ο μονος τροπος να βεβαιωθω 100% θα ειναι αν κανει φωλια το αρσενικο και γεννησουνε.

αποσο εχω διαβασει(αρκετα) αυτο ειναι χαρακτηριστικο που εχουνε μονο τα μαχατσαι και δεν το κανουνε αλλα ψαρια της οικογενειας.φτιαχνουνε δηλαδη δυο φωλιες και μεταφερουνε τα αυγα μετα τη γεννα.επισης τα θυληκα πιανουνε τα αυγα στα πτερυγια τους και βοηθανε στο να μπουνε τα αυγα στη φωλια.δεν ειναι αποκλειστικα δουλεια του αρσενικου δηλαδη οπως στα σπλεντενς η τα ιμπελις κλπ.

καπου καποια στιγμη πηρε το ματι μου μια περιεργη αναφορα για διαφοροποιηση στην ονομασια σχετικα με τον τυπο της ουρας.μαχατσαι για απλη ουρα και μαχατσαιενσις για "μυτερη" ουρα.

δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο η ειναι απλα διαφοροποιηση που εχουνε ξεκινησει οι Breeders κλπ.

θα δειξει.ειμαι πολυ περιεργος.παντως το αρσενικο δεν το βλεπω καθολου επιθετικο σε καμια περιπτωση και υποψιαζομαι οτι ισως δεν ειναι σεξουαλικα ωριμο η κατι τετοιο.δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως,γιατι Flaring δεν εχω δει ουτε μια φορα.ακομα και με καθρεφτη.

απτην αλλη με αυτο το μεγεθος,μου φαινεται παραξενο αν δεν ειναι.
πραγματικα δεν ξερω τι παιζεται,ακομα μαθαινω και εχω πολυ δρομο.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01370 seconds with 10 queries