Θοδωρή μάλλον αυτό θα κάνω (ετοιμάζομαι να βγάλω όλη την διακόσμηση για να την ξαναβρώ)
platy μάλλον έχεις με κλειστά μάτια δίκιο το ψάχνω τόσες ώρες είχα στο μυαλό μου ότι τα dragonfly lavrea έχουν πιο μακρύ πίσω μέρος μέχρι που έπεσα πάνω σε αυτό

πηγή:
http://www.uta.edu/biology/robinson/...e_research.htm
και ψάχνοντας λίγο περισσότερο σε
αυτό (Striped emperor dragonfly nymph) που αν και δεν είναι ίδιο μιαζει πολύ... όποτε βλέποντας και το βιντεακι που τρώει το ψαράκι στο ΑΤΟΕ μάλλον η μύρα του είναι μαύρη...
-------------------------
Ανανεώνω
τα έβγαλα έψαξα απο δω έψαξα από κει τίποτα. Βρήκα όμως μια μαλών νεότερη λεπτή διάφανη με τρεις ουρίτσες... πέρασα σκούπα βυθού και πάλι δεν το βρήκα τίποτα...... ελπίζω μόνο να έγινε μεζές για κάνα γκαπυ γιατί έτσι και ξυπνήσω και το δω να περπατάει πάνω μου (το ενυδρείο είναι δίπλα στο κρεβάτι) θα το μετακομίσω στο μπαλκόνι!
δεν ξανάβαλα μέσα πέτρες.moss κλπ περιμένω να δω αν θα εμφανιστεί αύριο και βλέπουμε....
τώρα έχω απορίες αν υπάρχουν κιαλλα τέτοια τέρατα μέσα στο ενυδρείο (που μάλλον υπάρχουν) θα συνεχίσουν να αναπαράγονται? φαντάζομαι οτι πρέπει να φτάσουν στο στάδιο της λιβελουλας για να αναπαραχθούν (?) υπάρχει περίπτωση το τέρας να έχει κρυφτεί μέσα στο φίλτρο (?) και η σημαντικότερη ερώτηση από όλες:
υπάρχει περίπτωση να αρχίσει να σουλατσάρει εκτός ενυδρείου?