Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-08-05, 18:53
george hmmy Ο χρήστης george hmmy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Γη :)
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kroud
Φιλε george το κινητο εχει αποδειχτει οτι κανει κακο μετα απο ολες αυτες τις ερευνες που αναφερες
Έτσι και είχε αποδειχθεί αυτό θα κατέρεε το σύμπαν! Η γη βασικά, αλλά τέσπα. Θα έπρεπε να σταματήσει κάθε είδους τηλεπικοινωνία και με τα διεθνή δικαστήρια θα είχαν κλείσει όλες οι εταιρείες, τηλεοπτικοί σταθμοί κλπ. Άρα και να βγει μια μελέτη που να έχει ενδείξεις ότι τα κινητά κάνουν κακό, δε θα είναι αποδείξεις! Εγώ έχω ενδείξεις ότι τα ψάρια μου τρώνε καλά και είναι υγιή με τη διατροφή που τους κάνω!

Ο Ιωαννίδης σαν προπονητής αποτέλεσε το ίνδαλμα μου και μου άρεσε πολύ τότε η ατάκα για αυτό και την ανέφερα και ήθελα να δείξω απλά ότι καθένας έχει τον τρόπο του, που αφού του δουλεύει τον κρατάει και θα ήταν και λάθος να τον αλλάξει! (ΙΜΟ)

Επίσης είναι και λίγο αντιφατικό αυτό που λες "Το οτι ειπε καποτε ο wattley για το σκορδο και την παπρικα δεν σημαινει οτι το δεσαμε σκοινι κορδονι και ταιζουμε μονο παπρικα και σκορδο γιατι μας ειναι πιο ευκολο και πιο φθηνο και μετα πεταμε και μια καρδια μοσχαριου στο μπλεντερ και τελειωσαμε.
Αυτος στο κατω κατω ειναι breeder και εμπορος(απο τους πολυ καλους) και αυτο τα λεει ολα." Αφού είναι καλός εκτροφέας, γιατί να μην ακούσω/ασπαστώ τη γνώμη του και να ακούσω το X για παράδειγμα που λέει τάιζε κρεμμύδι! Και αν νομίζεις ότι το να κάνεις την καρδιά απλά τα πετάς στο μπλέντερ, είσαι πολύ γελασμένος! Είναι μια διαδικασία που μόνο αν την κάνεις καταλαβαίνεις τι φρίκη είναι! Εγώ το κάνω γιατί έτσι κι αλλιώς θα αγόραζα καρδιά έτοιμη οπότε για θέμα οικονομίας και μόνο την κάνω μόνος μου.

Παράθεση:
Οσο για το θεμα της αναπαραγωγης δεν σημαινει οτι οποιος εχει κανει ειναι γνωστης των δισκων.
Σίγουρα ισχύει αυτό που λρε, αλλά αν έχεις για 4 χρόνια δίσκους και δεν έχεις χάσει ψάρι θεωρώ ότι το κατέχεις το άθλημα!

Παράθεση:
θα σου χρειαστει αυτο πολλες φορες και θα ερθεις σε δυσκολη θεση.
Αυτό γιατί? Δεν το ξέρω, και μιας και έχω δίσκους... ανάλυσε το λίγο

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george hmmy : 17-08-05 στις 18:55
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01554 seconds with 10 queries