Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 15-12-13, 17:35
lionor Ο χρήστης lionor δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 17-02-2012
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 574
Προεπιλογή

Η αντλια που εχει το δικο μου rio ειναι αυτη εδω: http://www.juwel-aquarium.de/en/Prod...OFLOW-600.html

Της hydor δεν ξερω αν βγαλεις το προστατευτικο κοκκινο καπακι που εχουν, αν ταιριαζει να μπει, δεν νομιζω οτι εχει αυτο το...ρομβοειδες σχημα.

Σπυρο, θελω να εχω μια για back up, για να μην τρεχω τελευταια στιγμη να ψαχνω για φιλτρο, ειδικα αν τυχει και χαλασει η αντλια. Δεν ειναι και οτι το καλυτερο να μην εχεις φιλτρο εκεινη την ωρα και να ψαχνεις απεγνωσμενα. Aκομα και εντος εγγυησης να ειναι, μπορει να μην ειναι διαθεσιμη εκεινη την ωρα, μπορει να μην εχω δυνατοτητα να τρεχω κηφισιες... Σιγουρα ενα εξωτερικο ειναι καλυτερο, αλλα θελω ενα 100αρικο, εκτος και παω σε φτηνες λυσεις, αμφιβολλου ομως αποτελεσματος, εξαλλου δεν σκοπευω να αλλαξω την παρουσα ψαροσυνθεση μου.

Αν τελικα επιλεξω να παρω μια αντλια eccoflow (κι αν την βρω πουθενα...) θα ταν καλυτερα να επαιρνα την 1000αρα; Ωστε να χρησιμοποιω αυτη και να εχω την 600 σαν back up
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01339 seconds with 10 queries