Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #58  
Παλιά 13-12-13, 13:50
spirstam2011 Ο χρήστης spirstam2011 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 07-09-2013
Περιοχή: ΧΑΛΚΙΔΑ
Μηνύματα: 24
Προεπιλογή

Λοιπον,καιρο ειχα να γραψω στο forum,γιατι ηθελα να δω πως θα τα πηγαινα με το χομπυ που ξεκινησα πριν απο 2μιση μηνες περιπου.
Κατ αρχην ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σ ολους τους Σπυρους του Aquatek -και μενα φυσικα- για χτες και ειδικοτερα στον delta ,γιατι αυτος με οδηγησε βημα βημα στο να χαιρομαι σημερα το στημενο πλεον ενυδρειο μου.
Τα πραγματα λοιπον κυλουν αρκετα ομαλα,οι μετρησεις ειναι εντος φυσιολογικων επιπεδων, η σκληροτητα παραμενει αυξημενη,PH και θερμοκρασια με πολυ μικρες αποκλισεις της ταξης του 0.5 για το PH και των 2 βαθμων για την θερμοκρασια.
Μονη παραφωνια ο θανατος 2 χρυσοψαρων στα τελη του Οκτωβρη και ενω ολη η οικογενεια ελειπε για τριημερες διακοπες.
Τα ψαρια ειχαν ταιστει στο ενυδρειο την ημερα που εφυγα ΟΧΙ υπερβολικα -το τονιζω γιατι εχω βρει ρυθμο στο ταισμα- αλλα δυστυχως με αλλη τροφη εκτος της sera Gold που χρησιμοποιω.Απο την πρωτη στιγμη οι υποψιες μου επεσαν πανω στη μαρκα της τροφης,και σχεδον επιβεβαιωθηκα οταν μισο μηνα αργοτερα σε φιλικο μου σπιτι πεθανε ακομα ενα χρυσοψαρο -μαλιστα εγω εχω στησει εκει ενα μικρο ενυδρειακι που το φιλοξενουσε 40 λτ- ταισμενο απο την ιδια μαρκα τροφης,διαφορετικης παρτιδας απο την δικη μου,αγορασμενη ομως απο το ιδιο petshop.
Τελος παντων στα ευχαριστα τωρα,τα ψαρια εχουν αποκτησει συγκατοικους 5 zebra nerite που τιμανε ιδιαιτερα την αλγη μου,και εχουν για ντεκορ τους, 5 ανουμπιες, 3 μικροσορουμ, 2 βαλισνεριες-που δεν τις βλεπω προθυμες να αναπτυχθουν σε αντιθεση με τα αλλα ειδη φυτων που αναπτυσσονται τρελα- και για τροφη τους οσο κερατοφυλλο εχει περισσεψει απο τις πρωτες αγορες μου )))
Δεν θελω να με περασετε για τρελο αλλα προχτες ειδα κι ενα baby nerite στο ενυδρειο μου ,σαλιγκαρακι που απο το ιδιο βραδυ ,δεν ξαναφανηκε!!
Οταν ανεβασω φωτο θα το δειτε.
Και τελος οι αποριες μου:
α)Λεω να βαλω 3-4 nerite ακομα και 2-3 γαριδες amano .Αυτα θελουν εξτρα τροφη να αγορασω??Καλα θα κανω??Μηπως οι γαριδες γινουν οι ιδιες τροφη για τα 5 χρυσοψαρα που εχω?Μεχρι τωρα τα σαλιγκαρια δεν τα εχω ταισει κατι απλα τα βλεπω να κυκλοφορουν ολουθε στο ενυδρειο μου.
β)Το φιλτρο πρεπει να το καθαρισω πλεον?fluval εξωτερικο εχω το 405.Αν ναι,τι πεταω απο μεσα του??
Αυτα!
Την καλησπερα μου σε ολο το forum!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01921 seconds with 10 queries