Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #39  
Παλιά 12-12-13, 13:37
eleni_tas Ο χρήστης eleni_tas δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 26-11-2013
Περιοχή: Thessaloniki
Μηνύματα: 17
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maria p Εμφάνιση μηνυμάτων
ναι κι εγώ συμφωνώ για το απιονισμένο, μου έχει τύχει περιστατικό με φίλη μου που έχασε όλα τα ψάρια της εντός ολίγων λεπτών. βάζε καλύτερα εμφιαλωμένο και όχι την ίδια μάρκα πάντα. Εσείς τι νερό πίνετε; Γιατί προφανώς θα είναι ακατάλληλο για την υγεία σας. Σ' αυτή την περίπτωση, μπορείς μελλοντικά να σκεφτείς μία λύση με αντίστροφη όσμωση για να πίνετε κι εσείς σωστό νερό από την βρύση σας.
Εμεις εμφιαλωμενο πινουμε... Τωρα για το απιονισμενο που μου λετε δε ξερω τι να σας πω..επειδη με ρωτησε την περιοχη που μενω και μου λεει ξερω οτι εκει εχετε σκληρο νερο απο κατι μετρησεις που καναμε στο πανεπιστημιο βαζε απιονισμενο..

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exelix Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατρός δεν είμαι, αλλά σταγόνες για τα μάτια στο καβούκι; Γιατί ποια είναι η πάθηση που θα αντιμετωπισθεί έτσι; Αλλαγές με απιονισμένο χωρίς να ξέρει καν ποιες είναι οι μετρήσεις του νερού και πάλι για να αντιμετωπισθεί ποια πάθηση; Εμφιαλωμένο ως καλύτερο της βρύσης γιατί; Ξέρουμε το οτιδήποτε για το νερό της βρύσης σου;

Από τους συνδέσμους που σου είχα βάλει:


Η λάμπα UVB 5% θα πρέπει να είναι στους 20 πόντους από τη στεριά και θα πρέπει να ανάβει για τουλάχιστον 10 ώρες την ημέρα.

Το να ρίχνεις ασβέστιο στο νερό δεν κάνει και πολλά, αν είναι να μπει κάπου είναι στην τροφή τους.

Το πρόβλημα του φουσκώματος μπορεί να οφείλεται σε πολλά πράγματα, ένα από τα οποία είναι χαλασμένο συκώτι και συνεπώς συγκέντρωση υγρού εσωτερικά. Δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει σαφής η αιτία από μια φωτογραφία.

Ξέρει από ερπετά ο συγκεκριμένος κτηνίατρος; Από εδώ:
.:: Θεσσαλονίκη ::.

  • Η κ. Αναστασία Κομνηνού κτηνίατρος και καθηγήτρια στην Κτηνιατρική σχολή του ΑΠΘ, εξειδικευμένη στην Ιατρική των Εξωτικών ζώων, κάθε απόγευμα δέχεται περιστατικά, στο Πρότυπο Ιατρείο Ζώων, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη οδός Χάλκης 3. Τηλ. γιά ραντεβού: 2310 838614 10:30-13:30 & 17:30 - 20:30
  • Σούφη Βασιλική
    6945407315
    Κάνει κατ' οίκον επισκέψεις μόνο κατόπιν ραντεβού
Λοιπον ξαναλεω....εχουμε ανακοινωση απο τον δημο μας και την ευαθ οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πινουμε το νερο της βρυσης μας γιατι εχει κατι σε υψηλα ποσοστα..ουτε καν στο φαγητο δεν το βαζουμε... οποτε τι μετρησεις να κανω?! και οι σταγονες για τα ματια εχουν υψηλα ποσοστα βορικου οξεως ετσι καπως μου το ειπε που θα βοηθησουν για την αποκατασταση στο καβουκι τους... Οσο για το φουσκωμα το τελευταιο καιρο της εδινα μονο sticks τα οποια ειναι λιπαρα απ'οσο διαβασα οποτε μαλλον κ γι αυτο το φουσκωμα... θα δειξει... Εμενα μου ειπε οτι γνωριζει τωρα τι να σας πω δεν του ζητησα και το πτυχιο του..
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01713 seconds with 10 queries