Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #37  
Παλιά 02-12-13, 16:32
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας
 
Εγγραφή: 28-12-2012
Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Μηνύματα: 14.715
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stratigos24 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μερικες ερωτησεις.

Σημερα ξεκινησα να τριβω τα τζαμια με γυαλοχαρτο (τα τριβω λιγο, ισα ισα να μην κοβουν και βελτιωση καποιων ορατων μικροατελειων). Εκανα πρωτα τα 2 πλαινα που ειναι πιο μικρα. Βλεπω ομως η μια γωνιτσα (θα δειτε στις φωτο) σε καθε ενα απο τα 2 αυτα πλαινα τζαμια, ειναι λιγο φαγωμενη. Ειναι προβλημα? Αυτη την πλευρα αμα ειναι την βαζω να ειναι το πανω μερος του ενυδρειου και οχι σε κολληση καλυτερα ή δεν εχει θεμα? Ακομα η μια μονο πλευρα τους (θα δειτε επισης σε φωτο) ειναι αρκετα αγρια. Οι αλλες 3 ειναι οκ, θελουν πολυ λιγο τριψημο απλα για να μην κοβουν. Αυτες τις αγριες (που εχουν και 2-3 ατελειες) τις ετριψα παραπανω, αλλα εχουν βαθουλοματακια που και που σε μερικα σημεια. Εκεινες τις μεριες τι τις κανω?

Αλμπουμ: http://imageshack.us/g/1/10432886/ Eδω και σε slideshow μηπως σας βολευει καλυτερα να μην ανοιγετε μια μια φωτο. http://img842.imageshack.us/slidesho...99433209y.smil

Ακομα, πηρα σημερα και τα τζαμακια για κοντρες κατω (2 τζαμια με διαστασεις 23.5x5 και αλλα 2 τζαμια με 78.5x5). Aυτα βα τα τριψω ή δεν χρειαζεται?

Ενα αφρολεξ που βρηκα (περιπου 2 ποντους, ασπρο) κανει για να μπει ενδιαμεσα σε επιπλο και ενυδρειο?

Και τελος, κυκλοφοριτη θα χρειαστει αυτο το ενυδρειο (80χ30χ30) με φιλτο το eheim liberty? Αν ναι, ενας τετοιος κανει ή ειναι πολυ δυνατος?
Προσωπικά πιστεύω πως δεν είναι πρόβλημα, αν είναι στη κορυφή του ενυδρείου δεν υπάρχει κανένα προβλημα, αν είναι στο πάτο θα υπάρχουν και οι κόντρες, επομένως ούτε και εκει υπάρχει θέμα. Ουτε τα βαθουλόματα είναι προβλημα, λένε μάλιστα πως με τα βαθουλόματα μεγαλώνει η επιφάνεια επαφής με τη σιλικόνη Αλλα μη τα τριβεις τοσο πολυ, απλο τρίψημο για να φυγουν οι κοφτερες γωνίες . Τους 2 πόντους αφρολέξ θα σου πρότεινα να μη το βάλεις, είναι πολύ χοντρο και θα δινει περιθώρειο για μεγάλες αυξομειώσεις με αποτέλεσμα να μπορουν δημιουργηθούν μεγάλες στρεβλώσεις στη κατασκευή και για το τζάμι δεν είναι ότι καλύτερο αυτό, είναι ακαμπτο υλικο. Θέλουμε κάτι που να αποροφήση τυχόν μικροανωμαλίες στην επιφάνεια αλλά τόσο που να μη δίνει το περιθώρειο να έχουμε μεγάλες μετακινήσεις, θα σου έλεγα να μη το βάλεις, αν ήταν 5 χιλιοστα ναι, δεν θες κάτι παραπάνω
__________________
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα
Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι
Τα ενυδρεία μου


Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01679 seconds with 10 queries