Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-12-13, 19:37
_tm_ Ο χρήστης _tm_ δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Χαλανδρι
Προεπιλογή

οταν αδειαζεις το ενυδρειο απ το νερο του (ολο) και το γεμιζεις παλι, λογικο δεν ειναι η θερμοκρασια του να εχει πεσει πολυ?
για την ακριβεια απο 25,5 που ηταν, επεσε στους 13!
μιλαμε για αδειο ενυδρειο, δεν υπηρχε λογος να κανω αλλαγη με βαρελια και με νερο ιδιας θερμοκρασιας.
Αδειασμα, γεμισμα, prime και βουρ ο θερμοστατης να φτασουμε σε θερμοκρασια λειτουργιας!
Η τελευταια σου παραγραφος σωστη, αλλα στην δικη μου περιπτωση μιλαμε για ενα ενυδρειο 180 λιτρα μικτα και συνολικη κυκλοφορια νερου περι τα 1200λτ/ωρα. Γι αυτο και σκεφτηκα να κλεισω τελειως το 1 φιλτρο (το εσωτερικο) και να "πεσω" στα 750 (θεωρητικα) λτ/ωρα του εξωτερικου φιλτρου! δεν εχω και ΤΗΝ εμπειρια, αλλα θεωρω οτι μια χαρα κυκλοφορια εχω και τωρα στον βυθο. Η θολουρα μου, ειχε ξεκινησει πριν καν μπει το παραμικρο στο ενυδρειο (μιλαω για αμμωνια). Για την ακριβεια ξεκινησε αμεσως αφ οτου εβγαλα το χαλικι που ειχα ως υποστρωμα και εβαλα την αμμο. Εκ των πραγματων, δηλαδη, αποκλειοταν το bacterial bloom!
Και αν μπεις να διαβασεις το θεμα μου στο θεμα Malawi, θα δεις οτι την εσκισα την αμμο στη χλωρινη και αφου δεν ειχε ξεπλυθει καλα απ αυτην (δεν ελεγε να ξεμυρισει χλωρινη το ενυδρειο) την ΞΑΝΑ-εβγαλα και της αλλαξα τα φωτα στα νερα!
Και παλι, με το που την εβαλα, τσουπ! η θολουρα εκανε την εμφανιση της! Και οπως ειπα, δεν ειχε αυτο το χρωμα το γαλακτος, αλλα επαιρνε κοκκινωπο χρωματισμο!
Τελος παντων, ο χρονος θα δειξει. Απλα αναφερω κι εγω εδω την περιπετεια μου!

Page generated in 0,01425 seconds with 10 queries